Αναμένοντας τις απαντήσεις των δυο

Κρίσιμη μέρα θεωρείται η σημερινή στην ομάδα μας όσον αφορά τις περιπτώσεις των Ντέκο και Μορένο για τις οποίες κάναμε αναφορά και χτες. Με τους δυο παίκτες η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων και αναμένει ουσιαστικά και το τυπικό τους ΟΚ για να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να κλείσουν με τον ένα ή άλλο τρόπο και οι δυο περιπτώσεις αφού θέλουν να κλείσει το κεφάλαιο προγραμματισμός πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Από τις δυο περιπτώσεις αυτή του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού φαίνεται να είναι πιο κοντά στην ολοκλήρωση της, αφού οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για διετή συνεργασία και η ομάδα μας περιμένει να αποσταλούν υπογραμμένα τα σχετικά συμβόλαια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ο μικρόσωμος Ισραηλινός μπορεί να δώσει τις λύσεις που θέλει στο αριστερό άκρο και είναι για αυτό που θα γίνει και μια οικονομική υπέρβαση προκειμένου να πειστεί να έρθει στην Κύπρο.

>

Όσον αφορά την περίπτωση του Ισπανού Μορένο το γεγονός και μόνο του ότι βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τέτοιας αξίας παίκτη αποδεικνύει την αναγκαιότητα, περαιτέρω ενίσχυσης της γραμμής κρούσης. Ο Ζεβλάκοφ από μόνος του όσο καλός και αν προκύψει δεν μπορεί να σηκώσει το επιθετικό βάρος και είναι για αυτό που θα πρέπει ο άλλος επιθετικός να είναι εξίσου αν όχι περισσότερο αποτελεσματικός.

Δεν ήρθε και ούτε σκοπεύει να έρθει
Αυτός ήταν ο τίτλος μας όσον αφορά τον Ζε Κάρλος, το περασμένο Σάββατο κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε μέρα που περνά. Ο Βραζιλιάνος πρέπει να αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού μόνον έτσι μπορούμε χαρακτηρίσουμε τη στάση του. Αν έχει λίγο μυαλό θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ΑΠΟΕΛ δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι νομικές διαδικασίες της διοίκησης.

Τυπικά και μόνον στον παίκτη είχε δοθεί ακόμα ένα τελεσίγραφο να επιστρέψει στην Κύπρο και να αρχίσει προπονήσεις κάτι που δεν έκανε. Ο Ζε Κάρλος στην μοναδική επικοινωνία που είχε με την ομάδα μας προ ημερών ανέφερε ότι τραυματίστηκε σε έναν αγώνα φουτσαλ στη Βραζιλία και πως δεν μπορεί καν να μπει στο αεροπλάνο και από τότε η τύχη του αγνοείται…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!