Αναμένοντας τους διεθνείς

Το σκηνικό είναι γνωστό και θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην μπορεί να ετοιμάσει το πλάνο ενόψει του επόμενου αγώνα αφού οι απουσίες των διεθνών δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Πριν την Πέμπτη δεν μπορεί να υπάρξουν ασφαλείς προβλέψεις αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι Κύπριοι κυρίως διεθνείς. Σατσιάς και Μακρίδης ήταν βασικοί στον αγώνα με τη Γερμανία και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Τετάρτη εναντίον της Τσεχίας. Ηλία και Μιχαήλ λογικά δε θα έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ενώ ο Μορφής είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη επιλογή. Όσον αφορά τον Μιχάλη Καψή θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος και ίσως του δοθεί χρόνο συμμετοχής μιας και η Ελλάδα έχει προκριθεί.

Όλοι εύχονται ότι οι διεθνείς μας θα επιστρέψουν χωρίς κανένα προβλήματα κάτι που θα δώσει πληθώρα επιλογών στη τεχνική ηγεσία αφού και αυτοί που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών δείχνουν να τα ξεπερνούν. Ο Σεγκιρί που εδώ και εβδομάδες προπονείται επιφυλακτικά και επιλεκτικά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του ενώ ο μόνος που και χτες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Σαπάνης.

Ο Ζε Κάρλος έδειξε στο φιλικό του Σαββάτου ότι είναι απόλυτα έτοιμος και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο προπονητής του εμπιστευτεί θέση στο αρχικό σχήμα και αν ναι πως θα γίνει αυτό.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Ο αγώνας της Κυριακής κρύβει αρκετές δυσκολίες και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τις αναγνωρίζει. Ο Εθνικός Άχνας είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί και η βαθμολογική του θέση δεν πρέπει να ξεγελά αφού είναι πλασματική. Τα τελευταία αποτελέσματα του δείχνουν ομάδα που θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό αλλά κάποια από αυτά τα αποτελέσματα όπως η τελευταία ήττα από το Παραλίμνι ήταν άδικα.

Προσοχή λοιπόν για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που αρχίσαμε αφού μόνον έτσι θα παραμείνουμε σε απόσταση αναπνοής από την Ανόρθωση και παράλληλα να εδραιωθούμε μόνοι στη δεύτερη θέση.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!