Αναμονή ακόμα λίγες ώρες

Κανονικά θα έπρεπε να συνηθίσουμε τόσα χρόνια και να μην χάνουμε τον ύπνο μας με την επικίνδυνη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μεταγραφών, έτσι ώστε να μην μας κακοφαίνεται κάθε φορά. Φτάσαμε αισίως στη τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και όπως όλα δείχνουν έστω και την υστάτη θα γίνει η πολυαναμενόμενη μεταγραφή επιθετικού. Κυριακίδης και Γιοβάνοβιτς τηρούν τη γνωστή τους τακτική προσπαθώντας να κρατήσουν το όνομα του εκλεκτού του προπονητή μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το μόνο που διαρρέει έμμεσα είναι ότι η προσπάθεια να κλείσει το θέμα θετικά πάει καλά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εικάζεται ότι ίσως και σήμερα ο άγνωστος προς το παρών παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Κύπρο έτσι ώστε να κλείσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Τις τελευταίες δυο μέρες οι προσπάθειες είχαν ενταθεί και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είχε σημάνει συναγερμός προκειμένου να γίνει κάποια κίνηση. Αυτό και μόνο δείχνει την αναγκαιότητα  μιας προσθήκης που εννοείται ότι θα πρέπει να είναι κάτι αξιόλογο.

Οι επόμενες λίγες ώρες θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το θέμα οπότε όλοι και κυρίως οι οπαδοί μας θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Άγνοια για Σολάρι και Τρισκόφσκι

Η χτεσινή μέρα είχε πρωταγωνιστές και υφιστάμενους παίκτες μας οι οποίοι παρέλασαν από πολλά sites ως μεταγραφικοί στόχοι άλλων ομάδων. Τόσο ο Σολάρι όσο και ο Τρσικόφσκι είναι δεσμευμένοι με τον ΑΠΟΕΛ και το ότι η διοίκηση δεν είχε ιδέα για τις βολιδοσκοπήσεις που γίνονται δείχνει ότι πρόκειται περισσότερο για διεργασίες των μάνατζερ. Ακόμα και για τον Σολάρι που θα υπήρχε από πλευράς διοίκησης πρόθεση για διαπραγματεύσεις κάτι τέτοιο πλέον θεωρείται ανέφικτο αφού δεν υπάρχει πολυτέλεια να χάσουμε άλλον παίκτη από το ρόστερ αφού δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Όσον αφορά τον Τρισκόφσκι ζούμε σε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων  με πιο έντονο αυτό της Ρουμπίν Καζάν. Ο μάνατζερ του δικαιολογημένα επιδιώκει να στείλει τον νεαρό Σκοπιανό σε άλλη ομάδα και ιδιαίτερα σε μια που είναι σε θέση να του εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο. Θέμα άμεσης αποχώρησης του δεν τίθεται αφού και αν ακόμα τα ενδιαφέρον εξελιχτεί σε πρόταση ακόμα και σήμερα η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να την απορρίψει ευγενικά!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!