Αναμονή για τους διεθνείς, ΟΚ ο Μαντούκα

Σήμερα τελειώνουν τα βάσανα για τους διεθνείς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον αγώνα στο μακρινό και παγωμένο Όσλο. Από τον αγώνα αγγαρεία κατάφερε να «γλιστρήσει» ο Πουρσαϊτίδης λόγω της κίτρινης κάρτας που δέχτηκε στον τελευταίο αγώνα, γεγονός που του επέτρεψε να δώσει το παρών του και χτες στον Αρχάγγελο. Οι Σολωμού, Πουρσαϊτίδης, Σατσιάς, Κίσσας και Χαραλαμπίδης είναι στη διάθεση του Νιόπλια και η έννοια όλων και κυρίως του Γιοβάνοβιτς είναι να δει ποιοι από αυτούς θα αγωνιστούν. Όλοι πλην του Μπίδη δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα μας οπότε πιθανή συμμετοχή τους μόνο καλό θα τους κάνει. Για τον Χαραλαμπίδη όμως δεύτερος συνεχόμενος αγώνας στο αρχικό σχήμα δεν θα είναι και η καλύτερη εξέλιξη ενόψει Αελ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Τρισκόφκσι μόνο που στην περίπτωση του θεωρείται δεδομένο ότι θα βάλει ακόμα ένα 90λεπτό στα πόδια του. Η ομάδα του αγωνίζεται εντός έδρας με την Σλοβακία και η παρουσία τους το αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Αυτό σε συνδυασμό με την επιστροφή του που είναι πάντα κουραστική αφού πρέπει να πάει οδικώς στη Θεσσαλονίκη καθιστούν την συμπερίληψη του στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα εξαιρετικά δύσκολη.

Η θετική και ίσως αναμενόμενη εξέλιξη της χτεσινής μέρας αφορούσε τον Μαντούκα ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να υπολογίζεται ενόψει Αελ γεγονός πολύ σημαντικό αν λάβουμε υπόψη όσα έχουμε προαναφέρει για τους Χαραλαμπίδη και Τρισκόφσκι.

Από την άλλη ο Ζόρζε δεν προλαβαίνει αφού ακόμα δεν μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς ενώ δεν πρόκειται να πιεστεί αφού είναι σημαντικό να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του. Ο Πορτογάλος θα ανεβάζει καθημερινά αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα έστω και μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!