Αναμονή για τους τραυματίες

Η προπόνηση της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν στο κατά πόσο μπορούν αν υπολογίζονται για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό οι Σεγκιρί, Δασκαλάκης και Ζε Κάρλος. Και οι τρεις απέχουν από τις προπονήσεις αφού τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν τους ανάγκασαν να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και την Τετάρτη. Παρόλο που δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του Σεγκιρί ο οποίος όποτε δοκιμάζει να μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς νιώθει ενοχλήσεις. Η κατάσταση του Γαλλοαλγερινού αμυντικού προβληματίζει αφού οι εκτιμήσεις τον ήθελαν να προλαβαίνει τον αγώνα με τον Απόλλωνα, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Αν απουσιάσει και ο Δασκαλάκης τότε θα υπάρξει πραγματικό πρόβλημα αφού ο προπονητής θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δε βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Μπρόερς και Μοραίς είναι λύσης ανάγκης στο κέντρο της άμυνας και αυτό φάνηκε και εναντίον του Απόλλωνα, όταν επιστρατεύτηκε ο Δασκαλάκης έστω και αν δεν είχε αγωνιστεί βασικός εδώ και καιρό.

>

Στις προπονήσεις επανέρχονται από σήμερα και οι διεθνείς οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ψεσινό φιλικό της Κύπρου με την Ουκρανία.

Ο Ολυμπιακός είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά δεν μπορεί να υποτιμηθεί αφού όπως είδαμε και στον αγώνα του πρώτου γύρου είναι ικανός για να μας κάνει τη ζημιά. Νίκη θα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αφού όλοι θεωρούν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και του διακοπέντα αγώνα.

Η ψυχολογική ανάκαμψη της ομάδας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να αρχίσουμε να κερδίζουμε συστηματικά. Όση προσπάθεια και αν γίνει σε όλους τους τομείς, αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα το πρόβλημα που εντόπισε ο Γιοβάνοβιτς θα εξακολουθήσει να υπάρχει.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος της αναγκαιότητας να επανέλθουμε μόνιμα στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις είναι η οικονομική πτυχή. Μπορεί η διοίκηση να ήταν συνεπής μέχρι σήμερα αλλά χωρίς σημαντικές εισπράξεις από τους αγώνες του δευτέρου γύρου και του κυπέλλου τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

ΑΠΟΕΛ – αελ στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ

Αυτή την Παρασκευή η καλαθοσφαιρική μας ομάδα δίνει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου εναντίον της αελ στο Λευκόθεο. Ένα Λευκόθεο το οποίο θα πρέπει να είναι κατάμεστο από ΑΠΟΕΛιστες αφού η νίκη και η διατήρηση της προνομιούχας δεύτερης θέσης (ισοβαθμία στην πρώτη με Κεραυνό) αποτελεί μονόδρομο. Η ομάδα μας έπαιξε το πιο θεαματικό μπάσκετ της κανονικής περιόδου ενώ παρέμεινε στην κορυφή από την αρχή. Εμείς είμαστε υπόχρεοι να τιμήσουμε τόσο την προσπάθεια των παικτών μας όσο και τις προσπάθειες των ανθρώπων του σωματείου οι οποίοι κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν ζωντανό το καλαθοσφαιρικό τμήμα αλλά και να φτιάξουν μια ομάδα που διεκδικεί επάξια το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8/2/2008, 7.00 μ.μ

ΑΠΟΕΛ – αελ,

ΛΕΥΚΟΘΕΟ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟΜΠΟΛΑ

Σε μια προσπάθεια να ‘ρθει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πιο κοντά στους οργανωμένους συνεχίζεται αυτή την Πέμπτη, 7/2/08, στις 7.30 μ.μ η τόμπολα των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. Η τόμπολα θα γίνει στο σπίτι του συνδέσμου (Φαν Κλαμπ) και λόγω του περιορισμένου χώρου καλείστε όπως προσέλθετε έγκαιρα. Θα υπάρχουν διάφορα ΑΠΟΕΛιστικα δώρα καθώς και μεγάλα χρηματικά βραβεία. Σας καλούμε λοιπόν να ρθείτε και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας μαζί μας.

‘Ολοι ευπρόσδεκτοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!