Αναμονή εν μέσω υπερβολών

Ο κόσμος αναμένει με αγωνία την πρώτη προπόνηση, την επόμενη μεταγραφή αλλά και την κάθοδο του Σολάρι στην Κύπρο, ενώ η έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου θα είναι ότι καλύτερο έτσι ώστε να περάσουν ακόμα 30 μέρες χωρίς επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας. Οι υπερβολές και οι υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις αρκετών μέσων ενημέρωσης για τα πιο πάνω θέματα άρχισαν ήδη να διαψεύδονται και είναι για αυτό που χρειάζεται προσοχή από τον κόσμο. Τα δημοσιεύματα από το βράδυ της Τετάρτης ότι ο αντι Κοσόφσκι συμφώνησε με την επιτροπή προγραμματισμού και το 5ο sms ήταν θέμα λεπτών δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ την Πέμπτη έτσι ξεκίνησε να παίζει ξανά η ταινία της τελικής ευθείας και πως η έλευση του Ιβάν σηματοδοτεί εξελίξεις.

Και για το θέμα της έλευσης Σολάρι υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής στα όσα γράφονται και λέγονται περί εντυπωσιακής υποδοχής που θα τύχει στο αεροδρόμιο από εκατοντάδες οπαδούς μας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο από τον Παν.Συ.Φι ή άλλους τοπικούς συνδέσμους και ούτε αναμένεται να οργανωθεί. Θεωρείται δεδομένα ότι μεμονωμένα κάποιος αριθμός οπαδών μας θα δώσει το παρών του αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται.

Ψήνονται και τα διαρκείας
Αναμονή υπάρχει και για τα εισιτήρια διαρκείας και μέσω του δημοψηφίσματος που διεξάγεται από σήμερα στην ιστοσελίδα μπορείτε να εκφράσετε την άποψη σας ως προς το τι αναμένεται. Από όσα διαρρέουν δεν αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση ως προς την τιμολόγηση, ενώ το διαρκείας θα περιλαμβάνει και τους αγώνες κατάταξης οι οποίοι μέχρι πέρσι πωλούνταν προαιρετικά. Γίνεται αναφορά επίσης για ευχάριστες εκπλήξεις και παρόλο που θεωρείται απίθανό να πρόκειται για κάτι ουσιαστικό, ελπίδα όλων είναι να εκπλήξουν ευχάριστα.

________________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Η χρονιά του κόσμου

Όταν η ανάγκη για μαζική συσπείρωση (που συνεπάγεται και με εναντίωση σε όσους προσπαθούν να βλάψουν αυτά που αγαπάς) γίνεται επιτακτική, τότε επιβάλετε να επιστρατευτούν τα μεγάλα όπλα. Όταν βιώνεις τόσα πολλά μέσα σε μια χρονιά όπως αυτή που μας πέρασε, θα ήταν φρόνιμο να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, για να μην αλωνίζει ο κάθε τυχαίος και βολεμένος στη δική σου πλάτη, για να μην χλευάσει ποτέ κανένας το υπέρτατο ΑΠΟΕΛίστικο συναίσθημα, και για να επιστρέψει πανηγυρικά η ιστορικότερη ομάδα αυτού του νησιού στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ καλεί τον τεράστιο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμο του ΑΠΟΕΛ αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 14/06/10, να κατακλύσει το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ, και να περάσει το μήνυμα σε παίχτες, προπονητές, διοίκηση και αντιπάλους ότι φέτος δεν μασάμε. Τη χρονιά ετούτη ο κόσμος θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να μην πληγωθεί ξανά το γόητρο της ιδέας του ΑΠΟΕΛισμού!

Αδελφέ ΑΠΟΕΛίστα,  ανέκαθεν ήσουν και θα είσαι η δύναμη αυτού του Σωματείου. Φέτος δίνουμε εξετάσεις. Με την αστυνομία, την Κυβέρνηση, την ΚΟΠ, την διαιτησία και όλα τα παρεμφερή καθαρά εναντίων σου, καλείσαι να ορθώσεις ανάστημά και να αποτρέψεις με κάθε κόστος την προσπάθεια ολονών τους για να πλήξουν αυτό που αγαπάς.

Οργανωμένα, με τσαμπουκά και ψυχασθενική συμπεριφορά στα γήπεδα όλου του κόσμου, καλούμαστε αυτή τη χρονιά να κοντράρουμε κατά μέτωπο τα δύσοσμα μέσα που επιστράτεψαν για να πλήξουν τον αυτοκράτορα!

Μην τους αφήσεις και φέτος να το κάνουν ανενόχλητοι! Εναντιώσου και πολέμα για το Σωματείο σου, τον αδελφό σου, την οπαδική σου περηφάνια, για τα όσα έζησες, τα όσα θα ζήσεις και για όσα θα ήθελες να ζήσουν τα παιδιά σου.

Είναι στο χέρι μας.

Ενδιαφέρουν επίσης:

  1. Την Δευτέρα με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, συνεργείο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ θα βρίσκεται έξω από το ΓΣΠ για εγγραφή μελών στον αρχαιότερο των Συνδέσμων.
  2. Την κάρτα μέλους και το δώρο εγγραφής θα μπορείτε να τα παραλαμβάνεται από το κατάστημα του Συνδέσμου Old School Supporters (http://www.supporters-eshop.com)
  3. Το κόστος αγοράς Season Ticket στη Νότια είναι 240 ΕΥΡΩ
  4. Όλα τα μέλη του Συνδέσμου θα έχουν 20 ΕΥΡΩ έκπτωση από την αγορά Season Ticket ανεξαρτήτου κερκίδας.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!