Αναμονή και αγωνία για τραυματίες

Με το που τέλειωσε ο αγώνας (ίσως και πριν) η προσοχή όλων στράφηκε στους Καρυπίδη και Ατόρνο που αποχώρησαν τραυματίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επειδή πρόκειται για δυο από τις βασικότερες μονάδες πάνω στις οποίες βασίζεται η σωστή λειτουργία της ομάδας το άγχος και η αγωνία είναι μεγάλη αφού το Σάββατο έχουμε το ντέρμπι. Από πλευράς τεχνικού και ιατρικού τιμ αποφεύγονται ακόμα και εκτιμήσεις και όλοι περιμένουν τις σημερινές εξετάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στο να υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα. Η μέρα των τριακοστών γενεθλίων του Καρυπίδη επιφύλαξε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο με τον πόνο να είναι έντονος και να μην του επιτρέπει να συνεχίσει τον αγώνα. Ο Ελλαδίτης αμυντικός μπορούσε να περπατήσει μετά τον αγώνα όταν «κρύωσε» και το γεγονός ότι ο τραυματισμός του δεν είναι μυϊκός αφήνει κάποιες ελπίδες, νοουμένου ότι δεν έχει υπάρξει ζημιά στο ευαίσθητο αυτό σημείο.

Τυχόν απουσία του πάντως σε συνδυασμό με αυτή του Μπόρδα θα βάλει τον Γιοβάνοβιτς σε πολλές σκέψεις αφού θα πρέπει να στήσει μια νέα αμυντική γραμμή στον πιο καθοριστικό αγώνα της φετινής χρονιάς.

Ο Ατόρνο που δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον προηγούμενο τραυματισμός του αποχώρησε λόγω ενός «σφυξίματος» που ένιωσε στον τετρακέφαλο. Το ότι το πρόβλημα του είναι μυικό απαιτεί τη δέουσα προσοχή προκειμένου να μην χειροτερέψει η κατάσταση του.

Αναμονή λοιπόν για τα νεότερα χωρίς να είναι βέβαιο ότι οι πρώτες εκτιμήσεις θα είναι κατατοπιστικές για το αν οι Καρυπίδης και Ατόρνο προλαβαίνουν τον αγώνα του Σαββάτου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!