Αναμονή λίγων εικοσιτετραώρων;

O εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Γεωργίου έβαλε θελημένα ή άθελα του όλους μας την περασμένη Κυριακή στη ψυχοφθόρο διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης για την ανακοίνωση των δύο σημαντικών μεταγραφών που όλοι απαιτούν. Οι μέρες περνούν βασανιστικά και πλέον είμαστε στην Πέμπτη. Οι διαρροές από διοικούντες για το ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ευχάριστες εξελίξεις στέλνουν το μήνυμα ότι πάμε καλά, ενώ ακόμα μεγαλύτερη πίεση και προσδοκίες βάζει και η διαρροή για προσπάθεια (δεύτερη) επίτευξης συμφωνίας με τον Εστεπάν Σολάρι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει χάσει τον ύπνο του με τις επιπολαιότητες και διαρροές των διοικούντων και ευχή όλων είναι μην μείνουν εκτεθειμένοι και αυτή τη φορά.

Πέραν του επιθετικού με ευχέρεια στο γκολ είναι δεδομένη και η ανάγκη για απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χάτζι έδειξε στον τελευταίο αγώνα ότι έχει την ποιότητα που θέλουμε αλλά η ηλικία και οι συχνοί τραυματισμοί δεν επιτρέπουν να στηριζόμαστε πάνω του.

Τέλος η ελπίδα ότι παίκτες όπως οι Σικορά, Μπρέσκα και Παουλίστα μπορεί να προκύψουν πιο χρήσιμοι από ότι μέχρι στιγμής, μπορεί να είναι βάσιμη ιδιαίτερα για τον τελευταίο αλλά μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στη τύχη.

Όσον αφορά τη συνέχεια η ομάδα μας καλείται να ανταποκριθεί σωστά μέσα από μια σειρά αγώνων που την καθιστούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Δόξα, Ερμής, Άχνα και Άρης είναι κατά σειρά οι επόμενοι μας αντίπαλοι και ο στόχος να παραμείνουμε μόνοι στην κορυφή και αν είναι δυνατό να αυξήσουμε τη διαφορά είναι εφικτός. Πρόκειται για αγώνες που δεν χωρούν υποτίμηση αφού αν δεν προσέξουμε πιθανών να έχουμε προβλήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!