Αναμονή που αγχώνει

Μπορεί η ομάδα μας να συνεχίζει από εκεί που έμεινε το 2009 αλλά όλοι αναγνωρίζουν την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση με αν είναι δυνατό περισσότερο από δυο παίκτες. Είναι αναπόφευκτο όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση η αγωνία, το άγχος ή ακόμα και προβληματισμός πολλών να μεγαλώνει αφού ξέρουν ότι η καθυστέρηση πολύ πιθανών να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας. Οι τραυματισμοί θερίζουν και το ότι οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες που επιφορτίστηκαν ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζουν προβλήματα μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Επιπλέον ο κόσμος καλείται να είναι κατανοητικός στις αχρείαστες δηλώσεις των διοικούντων και κυρίως του προέδρου ο οποίος όπως και το καλοκαίρι έτσι και φέτος θέτει αχρείαστα χρονοδιαγράμματα τα οποία δεν μπορούν να τηρηθούν. Είτε πρόκειται για παίκτες που θα έρθουν είτε για κάποιους που θέλουμε να ανανεώσουμε τα συμβόλαια τους, τα αρχικά χρονοδιαγράμματα δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να μας καλούν εκ των υστέρων να κάνουμε υπομονή.

Όπως γράψαμε και μετά το ναυάγιο της περίπτωσης Φερναντές, διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλούνται να κάνουν ότι είναι δυνατό για να φέρουν στην ομάδα παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι γνωστό πόσο ψηλά θέτει τον πήχη ο Γιοβάνοβιτς στις προϋποθέσεις που θέτει για να κριθεί κάποιος κατάλληλος. Προϋποθέσεις που για κάποιους θεωρούνται ανέφικτες ή εξαιρετικά δύσκολο να συνδυαστούν.

Το σίγουρο είναι ότι οι μέρες περνούν και αν δει κάποιος το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας θα προσέξει ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου και για περίοδο 30 ημερών υπάρχει μια σειρά αγώνων φωτιά. Είναι τότε που το ρόστερ μας θα κληθεί για ακόμα μια φορά να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό και θα είναι κρίμα να μην έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας.

Στα θετικά πάντως μπορεί να περάσει η επιστροφή του Γκριτσάροφ στην αγωνιστική δράση έστω και αν αυτή ήταν για λίγα λεπτά. Ο Σκοπιανός επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς σε μια εποχή που οι Κόντης και Ζόρζε δεν μπορούν να βοηθήσουν γεγονός που λύνει ένα πονοκέφαλο που αντιμετώπιζε ο προπονητής μας. Λογικά εναντίον της Άχνας την Τετάρτη θα είναι στο αρχικό σχήμα γεγονός ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και ο Κόντης ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!