Ανανέωση διαρκείας: η κινητήριος δύναμη

Τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αντανακλούν  για πρώτη φορά παλιές εποχές, όταν το ταμείο ήταν άδειο και δεν είχε νιώσει πότε τι θα πει εκατομμύρια του champions league. Είναι για αυτό που η έκκληση για άμεση ανανέωση των εισιτηρίων διάρκειας ‎δεν είναι απλά μια ανακοίνωση έναρξης της διαδικασίας, αλλά μια πραγματική ανάγκη που θα δώσει στη διοίκηση την οικονομική ένεση για έγκαιρη ολοκλήρωση του προγραμματισμού. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κάνει ανελλιπώς το καθήκον του κάθε χρόνο όσον αφορά την ανανέωση των εισιτηρίων διάρκειας του, ανεξαρτήτως των αρνητικών δεδομένων που προκύπτουν κάθε χρονιά. Είναι αλήθεια ότι τα πολλά κεκλεισμένων, η μετακίνηση κάποιων οπαδών από τις θέσεις τους και οι οικονομικές δυνατότητες του κάθε νοικοκυριού επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό στο να τρέξει κάποιος να ανανεώσει το εισιτήριο του από την πρώτη μέρα.

Ως λαός είμαστε της τελευταίας στιγμής και δεν πρόκειται να ευαισθητοποιηθούμε και να δώσουμε ένα σημαντικό πόσο από το μηνιάτικο μας αν μπορούμε να το καθυστερήσουμε ακόμα 15-20 μέρες, εκτός και αν υπήρχε σημαντικό κίνητρο για το πράξουμε.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των Εφραίμ και Καρλαο ‎πρέπει να συνεχιστούν για να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί σε βαθμό που θα της αυξάνει όλο και περισσότερο τις πιθανότητες της για είσοδο σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους. Η διοίκηση Πετριδη έχει υποχρέωση να αντιμετωπίσει με σεβασμό τον κόσμο της ομάδας που ανταποκρίνεται κάθε χρόνο στην ανανέωση του διάρκειας του και να του δώσει κίνητρα που να του κεντρίζουν το ενδιαφέρον για να αγοράσει το εισιτήριο του έγκαιρα.

Η έκκληση για άμεση ανανέωση πρέπει να είναι τέτοια που να εξηγεί στον κάθε ΑΠΟΕΛΙστα γιατί τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά και πως αυτό πραγματικά βοηθά σε ένα ισχυρότερο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!