Ανανεώσεις και μεταγραφές

Η παραμονή παικτών οι οποίοι θεωρούνται απαραίτητη για τη νέα χρονιά και η περαιτέρω ενίσχυση βρίσκονται στο επίκεντρο. Μέσα στα πλαίσια αυτά επήλθε όπως είναι γνωστό η συμφωνία με τον Μπρούσερ την περασμένη εβδομάδα ενώ χτες επήλθε και προφορική συμφωνία με τον Μοραίς για επέκταση της συμφωνίας με τον Πορτογάλο μέχρι το 2012. Παρά τις αρχικές ψηλές απαιτήσεις που προέβαλε ο Εβραίος μάνατζερ του Μοράις, η θέληση και των δυο πλευρών έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Αν θεωρήσουμε ότι απομένουν τα τυπικά στην υπόθεση Μοραίς, σειρά παίρνει ο Μιροσάβλιεβιτς του οποίου επίσης η παραμονή θεωρείται επιβεβλημένη.

Ο Σέρβος που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι από τους πιο χαμηλά αμειβομένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και παρόλο που μέσα από τις ανεπίσημες επαφές που έγιναν φάνηκε να ζητά πολλά, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να θεωρείται παράλογο. Λογικά με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές θα συμβεί ότι έγινε και με τις άλλες δυο περιπτώσεις που έκλεισαν θετικά.

>

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ανανεώσεις μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι αφού πέραν των γενικών τοποθετήσεων οι Μιχαήλ και Ηλία δεν έχουν δεχτεί οποιεσδήποτε κρούσεις ή προτάσεις από τη διοίκηση. Εννοείται ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την παραμονή και των δυο οπότε πολλά θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό.

Μίνι σίριαλ με Πάολο Κόστα
Όπως και την πρώτη φορά που απασχόλησε την ομάδα μας έτσι και τώρα η ιστορία με τον Πάολο Κόστα είχε μπόλικο σασπένς. Μπορεί λοιπόν ο παίκτης να αυτοπροτάθηκε αλλά η διοίκηση είδε αρχικά με θετικό μάτι την περίπτωση μεταγραφής του στην ομάδα μας. Όταν μάλιστα και ο Γιοβάνοβιτς έδειξε θέληση να μπει στη διαδικασία να κάνει το ψυχολόγο του παίκτη η περίπτωση πήρε σάρκα και οστά. Όλα αυτά όμως μέχρι τη συνεδρία της εταιρείας αφού σε αυτή κάποια μέλη που δεν ήταν ενήμερα για το βαθμό που προχώρησε η κουβέντα, με τον Γεωργίου πρωταγωνιστή έθεσαν βέτο και η περίπτωση ναυάγησε.

Το ενδιαφέρον πάντως για το συγκεκριμένο παίκτη φανερώνει τη θέληση η και ανάγκη ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής με έναν παίκτη οργανωτή. Αυτό κρίνεται ως σημαντικό στοιχείο και κάτι που δεν είχε διαφανεί από τα όσα δήλωναν η άφηναν να νοηθεί οι διοικούντες και η τεχνική ηγεσία. Αν θεωρήσουμε επίσης ότι υπάρχει η ανάγκη απόκτησης ενός αμυντικού τότε το ενδεχόμενο να γίνουν δυο μεταγραφές δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΕΛ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Η.Β, ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
προσκαλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες
στο χριστουγεννιάτικο μας party
που θα λάβει χώραν στις 23/12/2008
στην Μουσική Σκηνή Καλλιπόλεως 4

28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσια

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 euro
Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 82 18 65

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!