Ανανεώσεις με προεκτάσεις

Μπορεί η πλειοψηφία των οπαδών μας να επιθυμούσε την απόκτηση ενός τερματοφύλακα με την προοπτική ότι αυτός θα χριζόταν και βασικός αν πήγαινε κάτι στραβά με τον Χιώτη, αλλά κάτι τέτοιο προς το παρών δεν θα γίνει. Η χτεσινή ανακοίνωση που αφορούσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κίσσα και Κωνσταντίνου έβαλε τέλος στις όποιες σκέψεις γίνονταν όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τον Γιοβάνοβιτς. Παρόλο που και ο ίδιος επιθυμούσε ουσιαστική ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό για πρακτικούς περισσότερο λόγους. Ουσιαστική ενίσχυση θα σήμαινε απόκτηση ενός κοινοτικού τερματοφύλακα και αν γινόταν κάτι τέτοιο θα χανόταν μια θέση από τις ήδη γνωστές που θέλουμε επειγόντως ενίσχυση. Ζυγίζοντας λοιπόν τα δεδομένα ο προπονητής μας έκρινε ότι στο παρών στάδιο θα πρέπει να παραμείνουν οι Κίσσας και Κωνσταντίνου.

 Η μεγάλη απόφαση μετατίθεται όπως όλα δείχνουν για τον ερχόμενο Μαϊο όταν θα τελειώνει το συμβόλαιο του Χιώτη και θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στο ρόστερ μας έναν τερματοφύλακα κλάσης που να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις και στόχους της ομάδας. Το ενδεχόμενο να θελήσει τότε να παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα ο τεράστιος Χιώτης δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά σίγουρα και αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα προορίζεται για βασικός.

Φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι τότε. Ο Κίσσας που θεωρείται η δεύτερη επιλογή και ο Κωνσταντίνου η τρίτη θεωρούν πως αν τους δοθούν ευκαιρίες μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε. Το θέμα όμως είναι ότι οι ευκαιρίες που δίνονται σε αυτούς είναι περιστασιακές και μόνον όταν ο Χιώτης είναι τραυματίας ή ο αντίπαλος προσφέρεται για δοκιμές.

Πάει Ολλανδία ο ΚυριακίδηςΑν και το σημερινό ταξίδι του αντιπροέδρου και υπεύθυνου προγραμματισμού στην Ολλανδία έχει την ταμπέλα του επαγγελματικού, είμαστε σίγουροι ότι μέρος του χρόνου του θα αναλωθεί στην εντατικοποίηση των επαφών που έχει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Η 1η Ιουνίου θεωρείται σημαντική μέρα γιατί τότε ολοκληρώνονται και τυπικά τα συμβόλαια των διαφόρων ποδοσφαιριστών οπότε δεν θα υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!