Ανανεώστε, μην τιμωρήσετε τον ΑΠΟΕΛ

Έχουμε γράψει επανειλημμένα για την εκμετάλλευση των πιστών οπαδών του ΑΠΟΕΛ από τη διοίκηση Ερωτοκρίτου, η οποία έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι η φετινή τιμολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι σημαντικά μειωμένη σε σχέση με πέρσι. Είμαστε μάρτυρες επίσης της ανικανότητας της διοίκησης να χειριστεί αποτελεσματικά το θέμα της ρήψης αντικειμένων που φέρνει τιμωρίες της έδρας και να αρκείται σε ανακοινώσεις που σκοπό έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων. Δημοσιεύσαμε επίσης αρκετές επιστολές τις τελευταίες εβδομάδες στη στήλη Εσύ το Είπες στις οποίες οι οπαδοί μας εξηγούσαν τους λόγους που δεν πρόκειται να ανανεώσουν το διαρκείας τους. Η σαφέστατη αυτή πρόθεση επιβεβαιώθηκε και μέσω σχετικού δημοψηφίσματος που πραγματοποιήσαμε.

Σήμερα εμείς θα καλέσουμε όλους όχι μόνο να κάνουν δεύτερες σκέψεις αλλά να ανανεώσουν άμεσα τα διαρκείας τους. Ο ΑΠΟΕΛ μας χρειάζεται γιατί εμείς είμαστε διαχρονικά ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος οικονομικός αιμοδότης του. Δεν τιμωρείται κανέναν από τους διοικούντες με το να μην ανανεώσετε το διαρκείας σας. Ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του απέδειξαν τους τελευταίους μήνες με πολλούς και διάφορους τρόπους την αποξένωση τους από τη βάση. Αφήστε τους να νομίζουν ότι κάθονται γερά στους θρόνους τους.

Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε η διοίκηση σε εκείνους του section 203 και 206 δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για κανέναν. Τετρακόσια ή και πεντακόσια ευρώ δεν είναι πολλά για να είμαστε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.

Για όσους το υποψιάζονται επιβεβαιώνουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη. Όσο περνά ο καιρός από τον περσινό ευρωπαϊκό θρίαμβο, γίνεται αντιληπτό ότι ξεφύγαμε μόνο στα λόγια από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας. Και για αυτό έχουμε γράψει επανειλημμένα. Στο τέλος η ιστορία θα κρίνει την παρακαταθήκη όλων και όχι οι προγραμματικές δηλώσεις.

Που καταλήγουμε;

Ο κόσμος θα αποτελέσει βαρόμετρο στην προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς και των παικτών να επιστρέψουν στην κορυφή εν μέσω μια ουσιαστικής ανανέωσης του ρόστερ με σχεδόν 10 νέες προσθήκες.

Ρίξτε τους κάτω τον σέρβερ λοιπόν γιατί ο ΑΠΟΕΛ μας χρειάζεται.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!