Ανατρέπεται το 3-0;

Ο Φινκ έκρινε τις προάλλες ότι έπρεπε να μας θυμίσει τον αξέχαστο τελικό του Champions League όπου η Λίβερπουλ ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένο και το 3-0 με το οποίο προηγείτο η Μίλαν. Δεν ξέρουμε πόσο φοβάται τον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια ο προπονητής μας αλλά στο δικό μας μυαλό τα πράγματα είναι απλά. Αν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένο, θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό κυπέλλου. Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι τέτοιο που σε συνδυασμό με την καλή εικόνα που δείχνει τελευταία η ομάδα κάνουν απαγορευτικά τα όνειρα των χοχων. Ασφαλώς και ένα γρήγορο γκολ από πλευράς των πρασίνων μπορεί να κάνει δύσκολα τα πράγματα αλλά η ομάδα μας έχει την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ο Φινκ δεν υπολογίζει τους Ρίισε και Νάφιου αλλά έχει ούτε αυτό δεν μπορεί να εμποδίσει την ομάδα από το να παρουσιαστεί έτοιμη και να συνδυάσει την πρόκριση της ακόμα και με δεύτερη νίκη. Ο Αντωνιάδης θα επανέλθει στο αρχικά σχήμα όπως και ο Σέρτζιο που απουσίασε στον αγώνα πρωταθλήματος.

Όπως και στον πρώτο αγώνα το επιθετικό δίδυμο θα συνθέτουν οι Σιέρινταν και Τζιμπούρ ενώ λογικά στο κεντρικό άξονα θα επανέλθει ο Μοράις. Ο Αλωνεύτης κρίνεται πλέον έτοιμος για να πάρει θέση βασικού και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό θα γίνει σήμερα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!