Αναχωρεί αύριο το ΑΠΟΕΛ

Mετά την παραχώρηση του ΓΣΠ στην Ανόρθωση για το ευρωπαϊκό της παιχνίδι η τελευταία προπόνηση στην Κύπρο πριν από το παιχνίδι με τη FK Pelister , μεταφέρεται στο Μακάρειο. Η προπόνηση αρχίζει στις 7:00 και αναμένεται να την παρακολουθήσουν πολλοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα η κίνηση αυτή από τους οπαδούς μας θα στείλει το μήνυμα, για ακόμα μια φορά, ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα.

Την μπλε κάρτα του Καμίλ Κοσόφσκι προσπαθεί να εξασφαλίσει η διοίκηση ώστε ο Πολωνός να αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τον αγώνα της Πέμπτης. Δύσκολα όμως θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού ο Γιοβάνοβιτς, ως γνωστό, επιλέγει να χρησιμοποιεί πάντα τους πιο ετοιμοπόλεμους παίκτες του.

>

Πολλά ακούγονται για παίκτες της FK Pelister, περί αποδεσμεύσεων και τραυματισμών σημαντικών παικτών. Αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί πλεονέκτημα για την δική μας ομάδα, αφού όπως γράψαμε και χθες, πρόκειται για ένα σύνολο που γνωρίζουμε ελάχιστα. Η ομάδας μας γνωρίζει, καλύτερα από κάθε άλλο, πως πρέπει να μείνει προσγειωμένη και να τα δώσει όλα για 90′ λεπτά.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με ναυλωμένη πτήση.

UEFA Cup – Β’ Γύρος
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στο Β’ Γύρο:
Λα Κορούνια
Μπεσίκτας
Μπράγκα (Πορτογαλία) ή Σίβασπορ (Τουρκία)
ΑΕΚ
Πανιώνιος ή Νάπολι
Χάποελ Τελ Αβίβ
Λίτεξ (Βουλγαρία)
Άρης
Ερυθρός Αστέρας
Λοκομοτίβ Σόφιας
Τσέρνο Μόρε Βάρνα (Βουλγαρία)
Τσερνομόρετς Μπούργκας (Βουλγαρία) ή Γκρασχόπερς (Ελβετία)

______________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ
ΣΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!