Ανεβάζει ρυθμούς αλλά..

Ο Ατόρνο έκλεισε ένα 20ημερο μακριά από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού ο τραυματισμός του παραμονές του πρώτου αγώνα με τη Βίσλα εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Η κατάσταση του είναι φυσικά πολύ καλύτερη αφού σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς αλλά όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί περίπου άλλες 4-5 μέρες προτού μπει σε φουλ ρυθμούς. Ουσιαστικό αυτό σημαίνει ότι χάνει τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αλκή αλλά και αυτόν με τη Ζενίτ αφού ο Γιοβάνοβιτς δεν ρισκάρει ποτέ τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τραυματισμούς. Θυμηθήκαμε τον Ατόρνο γιατί είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση τραυματισμού όπου μια θλάση απαιτεί περίπου ένα μήνα αποχής προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Όλα αυτά σε μια χρονιά όπως τη φετινή θα είναι μέρος της ρουτίνας στον Αρχάγγελο και σίγουρα κάτι με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστεί και ο κόσμος.

Δείχνει παράλληλα ότι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Η έννοια βασικός και παγκίτης ίσως να είναι πολύ θεωρητικές φέτος, έστω και αν ο Γιοβάνοβιτς δείχνει και πάλι μια σαφή προτίμηση στο γνωστό κορμό παικτών. Η αλήθεια είναι ότι πλην του Ατόρνο η συμμετοχή των Ολιβέιρα και Γιάχιτς που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι περιορισμένη στο ελάχιστο.

Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι νέο αφού ο Γιοβάνοβιτς τα τελευταία χρόνια πάντα στηρίζεται στο ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της. Η σωστή διαχείριση του ρόστερ είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση προκειμένου να έρθει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα αλλά και η καλή πορεία στους ομίλους. Απολαύστε την προσπάθεια με όσο λιγότερο άγχος μπορείτε!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!