Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Σιγά σιγά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα όσον αφορά τους παίκτες που κουβαλούν προβλήματα τραυματισμών και η κατάσταση τους δημιουργεί κάποια ερωτηματικά όσον αφορά τη συμμετοχή τους. Η πρώτη προπόνηση ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα ήταν αυτή της Τρίτης όπου κάποιοι μπήκαν σε πιο δυνατούς ρυθμούς ενώ ακόμα πιο κατατοπιστική θα είναι η αντίστοιχη της Τετάρτης. Πάντως σαν γενικό σχόλια φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν απρόοπτες απουσίες αφού τα δεδομένα έχουν ουσιαστικά διαμορφωθεί και είναι τα εξής:

Σεγκιρί
Πρόκειται για θεωρητικά την πιο αμφίβολη περίπτωση αφού ο παίκτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο δικέφαλο και προπονείται επιφυλακτικά. Πάει να γίνει συνήθεια πάντως να χάνει για διάφορους λόγους κάποιες προπονήσεις κάθε εβδομάδα οπότε το ότι θα χάσει μερικές και αυτή την εβδομάδα δεν προκαλεί ιδιαίτερες ανησυχίες. Με τους Καψή και Μοραίς να είναι σίγουρα εκτός η παρουσία του είναι απαραίτητη.

Φερναντές
Κάποιες μικροενοχλήσεις που είχε από μια δυο δυνατές κλοτσιές των κινέζων δε φαίνεται να είναι αρκετές για να τον κρατήσουν εκτός αφού από αύριο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Καψής
Όπως έχουμε αναφέρει ο Έλληνας αμυντικός θα είναι και αυτή την εβδομάδα εκτός αποστολής αφού τα χτυπήματα που δέχτηκε στον αγώνα της Εθνικής αλλά και με την Ανόρθωση στο κύπελλο του κόστισαν. Ο Καψής ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από εβδομάδας.

Μοραίς
Πρόκειται για μια παράξενη περίπτωση αφού από το πουθενά προέκυψε πρόβλημα στη μέση το οποίο κάποιοι είδαν ύποπτα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν να υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά τίποτα ανησυχητικό. Έτσι και αλλιώς δεν τον υπολόγιζαν για βασικό.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Εκτός πλάνων του Ουζουνίδης βρίσκονται επίσης οι Τσόροβιτς και Σαπάνης που με τη σειρά τους αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και έχασαν αρκετό έδαφος. Για το Σλοβένο υπάρχει προβληματισμός αφού για διάφορους λόγους δεν έχει καταφέρει καν να αγωνιστεί και δε δείχνει να μπορεί να δώσει τις βοήθειες που είχαν κατά νου διοίκηση και τεχνική ηγεσία όταν προχωρούσαν στην απόκτηση του.

Κανονικά στις 7.00
Η επιθυμία της συνδρομητικής τηλεόρασης υπερτέρησε της εισήγησης της Αστυνομίας έτσι ο αγώνας του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 7 το βράδυ. Στη σχετική σύσκεψη για μια ακόμα φορά αποφασιστήκε όπως υπάρξουν τα γνωστά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την ελπίδα ότι δε θα γίνουν επεισόδια.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ BWIN
Η δεύτερη αγωνιστική για το θεσμό του Κυπέλλου έφτασε…
Όπως και στο Πρωτάθλημα έτσι και στο Κύπελλο όλα είναι ανοικτά και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και οι εκπλήξεις παραμονεύουν σε κάθε αγωνιστική. Η bwin για ακόμη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος πολλά ειδικά στοιχήματα και την ευχέρεια του Live Betting.

Μπείτε λοιπόν στο www.bwin.com/cy120 παρτε και €120 μπόνους για ξεκίνημα και καλά κέρδη.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007 – Κύπελλο Κύπρου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!