Ανησυχία για τους τραυματισμούς

Είναι πλέον γεγονός ότι η κούραση συγκεκριμένων παικτών και κυρίως των λεγόμενων βασικών οδηγεί σε συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς οι οποίοι έχουν σαν αποτέλεσμα να απουσιάζουν κάθε εβδομάδα 4-5 ποδοσφαιριστές. Κόντης, Χαραλαμπίδης, Σεγκιρί, Καψής, Δασκαλάκης και Λουκά είναι αυτή τη στιγμή στη λίστα τραυματιών γεγονός που τους θέτει εκτός πλάνων για τους επόμενους αγώνες με Άρη στο κύπελλο την Τετάρτη και με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα την Κυριακή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η τεχνική ηγεσία γενικότερα γνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος και ελπίζουν ότι αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και μαθηματικά το θέμα κατάκτησης της δεύτερης θέσης, έτσι ώστε να αρχίσει η ξεκούραση κάποιων παικτών. Οι περιπτώσεις των Κόντη και Χαραλαμπίδη είναι από τις πιο χαρακτηριστικές αφού ο μεν πρώτος εδώ και μήνες δείχνει να μην έχει τη φρεσκάδα και την ικανότητα να κάνει πράγματα που πέρσι ήταν αυτονόητα, ενώ ο Μπίδης “πληρώνει” την αγωνιστικής απραξία πολλών μηνών που είχε στη Γερμανία…

Ας ελπίσουμε ότι άλλοι παίκτες που έχουν επίσης πολλά λεπτά συμμετοχών όπως οι Μαχλάς και Μακρίδης θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά χωρίς προβλήματα αφού η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη για να έχουμε καλές πιθανότητες να βρεθούμε στον τελικό κυπέλλου.

>

Κατά τα άλλα τα φετινά κενά που συχνά-πυκνά βγάζουν μάτια θυμίζουν σε όλους την ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης. Το ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά χτίστηκε σε λανθασμένες βάσεις και το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εξαιρετικά δύσκολο και είναι για αυτό που θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου αλλά και τα χρήματα που απαιτούνται για να χτιστεί ένα ισχυρό σύνολο. Οι πρώτες ενδείξεις με βάση και τους παίκτες που θα αποδεσμευτούν κάνουν αναγκαία την απόκτηση 6 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών. Η ομάδα μας ψάχνει για δυο κεντρικούς αμυντικούς, ένα αμυντικό μέσο και τρεις επιθετικούς και η ανάγκη να αποκτηθούν παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο μας είναι το ζητούμενο.

Η διοίκηση φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Παπαθανασίου του Ερμή και παρά τα εντυπωσιακά στατιστικά που έχει ο νεαρός επιθετικός με τη φανέλα του Ερμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί προσθήκη εντεκάδας. Η απόκτηση και κυρίως η προώθηση νεαρών Κυπρίων δείχνει επιβεβλημένη κρίνοντας και τις οικονομικές μας δυνατότητες αλλά θα χρειαστούν πολύ πιο τρανταχτές μεταγραφές αν θέλουμε να συναγωνιστούμε Ανόρθωση και Ομόνοια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!