Ανησυχητική διάσταση απόψεων

Μέσα από τη χτεσινή δημοσιογραφική του Γιοβάνοβιτς βγήκαν στην επιφάνεια και οι προθέσεις του προπονητή μας για το μεταγραφικό πλάνο. Η άποψη του ότι αυτή τη στιγμή η ανάγκη περιορίζεται στην απόκτηση ενός επιθετικού έγινε δεκτή με απογοήτευση και προβληματισμό από την πλειοψηφία των οπαδών μας που βλέπει την ομάδα να χρειάζεται πολύ περισσότερα. Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να κατέθεσε ένα προβληματισμό σε σχέση με τους κεντρικούς αμυντικούς και το ότι δε θα έχει τους Καρυπίδη και Ζουέλα για ένα διάστημα 2 εβδομάδων τον Ιανουάριο, αλλά αυτό θεωρείται σύμφωνα με τα λεγόμενα του διαχειρίσιμο. Ο Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και στο τέλος της ημέρας ο μοναδικός υπόλογος. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να καταθέσουμε τους εξής προβληματισμούς:

– O Ζουέλα στους πέντε μήνες παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι είναι ίσως ο χειρότερος ξένος παίκτης που ήρθε ποτέ στην ομάδα για να δώσει λύσεις ως κεντρικός αμυντικός. Είναι μετά δυσκολίας που τον βαθμολογήσαμε με 2/10 όταν τις προάλλες κρίναμε τις φετινές μετάγραφες.  Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα του φόβου που νιώθουμε κάθε φορά που ο Αγκολέζος είναι αναμεμιγμένος σε μια φάση.

– Ο Σόουζα αποτελεί άλλη μια περίπτωση παίκτη που κρίνεται περιττός στην πράξη έστω αν στα λόγια ο προπονητής τον υπολογίζει. Ο 35χρονος μεσοαμυντικός με 92 λεπτά συμμετοχής φέτος όσο παραμένει στο ρόστερ στερεί από την ομάδα τη δυνατότητα απόκτησης ενός παίκτη που ίσως να μπορεί να βοηθήσει λίγο περισσότερο.

– Ο Σολάρι είναι πρωταγωνιστής αυτού που εδώ και μήνες αποκαλούμε φαρσοκωμωδία. Διοίκηση και προπονητής έχουν ρόλο σεναριογράφου και χρηματοδότη. Ερωτοκρίτου και Γιοβάνοβιτς καλούνται να σεβαστούν τον ΑΠΟΕΛ και τις όποιες πιθανότητες έχει για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

– Ο Ολιβεϊρα προέρχεται από έναν τραυματισμό που για κάποιους οδηγεί σε αποχώρηση ή που όταν επιστρέψουν δεν είναι ποτέ στα προηγούμενα επίπεδα. Το ζήσαμε και με τον αγαπημένο μας Μίρο. Είναι άδικο για τον Βραζιλιάνο να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας στην επιστροφή του.

– Ο Κλουκόφσκι προς το παρών δεν επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις και το σκεπτικό της απόκτησης που ήταν ότι μπορεί να δώσε ποιοτικές λύσεις ως κεντρικός αμυντικός και ακραίος.

Σ.Σ Η διοίκηση κρύβεται πίσω από το «απόλυτος άρχοντας είναι ο Γιοβάνοβιτς» αλλά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές επιβεβαιώνει την ανυπαρξία της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!