Αντέχουμε την πίεση

Το ΑΠΟΕΛ σχετικά νωρίς στο λεγόμενο μαραθώνιο του κυπριακού πρωταθλήματος, έχτισε μια σημαντική βαθμολογική διαφορά από το βασικότερο του αντίπαλο. Η διαφορά αυτή προέκυψε λόγω της ανωτερότητας μας αλλά και της σταθερότητας που έδειξε η ομάδα στις πρώτες 12 αγωνιστικές. Το δείγματα γραφής είναι αρκετά και σημαντικά και είναι για αυτό που όλοι μας θεωρούν φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε διανύσει όμως το 1/3 του πρωταθλήματος και τα όσα καλά είδαμε δεν είναι αρκετά για κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντέξει την αγωνιστική και ψυχολογική πίεση έτσι ώστε μέσα από τους αγώνες που υπολείπονται να διατηρηθεί στην κορυφή. Δεν είμαστε αμάθητοι από αυτή την πίεση και χωρίς τις περσινές ιδιαιτερότητες η διαχείριση του ρόστερ αλλά και οι εξωαγωνιστικές προκλήσεις θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα. Κάθε εβδομάδα υπάρχει και μια νέα πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς και η γνωστή πίεση να κερδίσουν. Η Αελ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος μέσα στην έδρα της. Είναι γνωστό ότι οι μεταξύ μας αγώνες είναι πραγματικά ντέρμπι αφού όποια προβλήματα και αν έχουν η πρόκληση να αναμετρηθούν απέναντι στην καλύτερη ομάδα είναι τεράστια.

Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν του Σαββάτου, τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ. Με σοβαρότητα, σωστή προετοιμασία και καλή απόδοση η ομάδα μας θα πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα δίνει στον Γιοβάνοβιτς πληθώρα επιλογών, έστω και να κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θεωρούνται ακόμα έτοιμοι για να θεωρούν επιλογές 11αδας. Ο Μαρσίνιο για παράδειγμα μπορεί να προπονείται κανονικά αλλά το ότι εδώ και ένα μήνα δεν αγωνίστηκε καθόλου καθιστά δύσκολο έως επικίνδυνο να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στο Τσίρειο.

Πάντως ο κόσμος θα είναι σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα παρών. Τα εισιτήρια εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς και η αβεβαιότητα της τηλεοπτικής κάλυψης δημιουργεί μεγαλύτερη κινητοποίηση.

Το παλέψαμε στη Σμύρνη Μπορεί στο τέλος να φύγαμε ηττημένοι (76-68) από την έδρα της Καρσιγιάκα αλλά η ομάδα μας πήγε στη Σμύρνη και πάλεψε μέχρι τέλους. Σε μια εχθρική έδρα και με περισσότερους από 2 χιλιάδες βρωμισμένους στις κερκίδες καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ενώ λίγο πριν το τέλος φέραμε τον αγώνα στα ίσα. Στο τέλος και παρά την προσπάθεια των Ντειβις (23π.) και Χάναβαν (19π.) λυγίσαμε. 

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!