Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη

Την Τέταρτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας γεγονός που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμία μεταγραφή από τις πέντε που έχουν γίνει, γεγονός που δημιουργεί το ερώτημα του αν κάποιοι ή όλοι από τους πέντε θα παρευρεθούν στην επίσημη πρώτη. Η πιο μπλεγμένη περίπτωση είναι αυτή του Μάριο Μπρέσκα ο οποίος είναι ακόμα δεσμευμένος με τη Ζίλινα και η καθυστέρηση που υπάρχει δημιουργεί την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χαλάσει.

Παρόλο που το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν κάνει αναφορά στους λόγους της εμπλοκής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα από τη Σλοβακία αξιώνει την καταβολή ενός ποσού για να ελευθερώσει τον παίκτη. Λογικά και παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση θεωρείται σίγουρο ότι οι Πουρσαιτίδης και Παπαθανάσιου θα είναι την Τετάρτη στον Αρχάγγελο, ενώ μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει και το αν θα δώσει το παρών του και ο Πολωνός Ζεβλάκοφ.

>

Ξεκαθαρίζει η ιστορία με τον Νικολόσκι
Η κάθοδος του Σκοπιανού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα που δημιουργήθηκε με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας μας. Όπως έχουν προδιαγραφεί τα γεγονότα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι μετ ά τις διάφορες εξηγήσεις που θα δοθούν ο παίκτης θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Σίγουρος ο Έλληνας
Οι όποιες ενστάσεις υπήρχαν για την περίπτωση ανάληψης της προεδρίας του σωματείου από τον Χριστόδουλο Έλληνα φαίνεται να κάμπτονται και ο δρόμος για τον γνωστό χρηματιστή-επιχειρηματία ανοίγει διάπλατα. Λίγο η αδιαφορία όλων για το μέλλον του σωματείου και λίγο η προεργασία που έκανε ο Έλληνας λειτούργησαν καταλυτικά στο να διαμορφωθούν τα σημερινά δεδομένα. Ο Έλληνας είχε σειρά επαφών με διάφορους παράγοντες της ομάδας μας όχι μόνο για να καταρτίσει ένα ικανό συμβούλιο αλλά και για να εξασφαλίσει και την απαιτούμενη στήριξη.

Μέσα στα πλαίσια αυτά ήταν και η συνάντηση του με τον Πρόδρομο Πέτριδη στον οποίο ανέλυσε τους στόχους του και το μεταξύ των δυο φάνηκε να υπάρχει συναντ ί ληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας και ο Κυριάκος Ζιβανάρης φαίνεται να μην διαφωνεί με τα όσα έχουν τροχοδρομηθεί, γεγονός που απλοποιεί ακόμα περισσότερο τους σχεδιασμούς Έλληνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!