Αντίστροφη μέτρηση

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον πιο σημαντικό μέχρι στιγμής αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Οι διεθνείς αρκετά κουρασμένοι αλλά υγιής επιστρέφουν στη βάση τους και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τους έχει από αύριο στη διάθεση του. Όπως και στον πρώτο αγώνα της Κύπρου έτσι και στο χθεσινό εναντίον της Βουλγαρίας αγωνίστηκαν βασικοί όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ενώ αλλαγή έγιναν λίγο πριν το τέλος οι Μιχαήλ και Αλεξάνδρου.

Τα δυο προβλήματα που περιορίζουν κάπως τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας αφορούν τους Χαραλαμπίδη και Χατζί. Ο πρώτος όπως είναι γνωστό εγχειρίστηκε στη Γερμανία για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Ο Χατζι θα απουσιάσει λόγω καρτών και το να βρεθεί ο άξιος αντικαταστάτης του είναι σημαντικό αφού ο Αλβανός εδώ και καιρό δίνει τις καλύτερες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η κρισιμότητα του αγώνα δεν αφήνει περιθώρια στον προπονητή να μπει στη διαδικασία να προστατέψει κάποιους παίκτες που είναι στο όριο των καρτών, έτσι θεωρείται σίγουρο ότι παίκτες όπως οι Πίντο και Μιροσάβλιεβιτς θα θέσουν γερή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Πλάνο νίκης είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας και οι παίκτες καλούνται να παρουσιαστούν πιο σοβαροί από ποτέ έτσι ώστε να πετύχουν και τρίτη συνεχόμενη νίκη επί του μεγάλου μας αντιπάλου.

Ο κόσμος εξαφανίζει τα εισιτήρια γεγονός που δείχνει τη θέληση που υπάρχει σε επίπεδο οπαδών για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα σε έναν αγώνα που πιθανών να κρίνει πάρα πολλά.

Πίστη για νίκη-πρόκριση
Το Λευκόθεο θα είναι πολύ μικρό για να χωρέσει όσους θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των καλαθοσφαιριστών μας το βράδυ της Παρασκευής. Όπως αναμενόταν το ραντεβού στη Λευκωσία έγινε πράξη αφού η ομάδα μας ηττήθηκε στον τρίτο αγώνα και πλέον όλα μπορούν να τελειώσουν αν εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να υποτιμηθεί αφού διαθέτει ρόστερ που μπορεί να περάσει νικηφόρα από οποιαδήποτε έδρα αλλά όπως φάνηκε μέχρι σήμερα, ο κόσμος μπορεί να γύρει την πλάστιγγα με το μέρος μας. Παίκτες και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και προετοιμάζονται αναλόγως. Ο Κούπερ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Στυλιανίδη ενώ αμφίβολος είναι ο Κάντιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!