Αντίστροφη μέτρηση

Οι επάνοδος στις προπονήσεις μετά το χτεσινό ρεπό σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η ομάδα μας έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα αλλά και τη συμμετοχή της στο δεύτερο προκριματικό του Europa League, θέλει το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την κατάκτηση του κυπέλλου που θα αποτελέσει τον καλύτερο παυσίπονο για όσους έχουν πονοκεφαλιάσει με την απώλεια του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του κυπέλλου θα έχει περαιτέρω οφέλη και στην προσπάθεια μας για πρόκριση στους ομίλους του europa league αφού οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν στον 3ο προκριματικό.

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να αποδείξουμε και στην πράξη ότι θέλουμε το τρόπαιο περισσότερο από τον Απόλλωνα. Οι παίκτες μας έδειξαν τον τελευταίο καιρό κουρασμένοι και χορτασμένοι από τις πολλές συγκινήσεις και επιτεύγματα. Το Σάββατο καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν κίνητρα και το απαιτούμενο πάθος για να νικήσουν μια ομάδα που για τους δικούς της λόγους θέλει επίσης το κύπελλο. Η απουσία του Σαγκόι είναι σημαντική αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κρίνει υπέρ μας τον αγώνα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Ο κόσμος θέλει το κύπελλο και απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές το ίδιο. Αυτό ήταν το βασικότερο αλλά και τελεσιγραφικό μήνυμα των οργανωμένων στη τελευταία τους ανακοίνωση, γεγονός που λέει πολλά. Η διοίκηση παρά την αντίθετη άποψη του κόσμου αποφάσισε να προσθέσει ακόμα 10 ευρώ στην τιμή του εισιτηρίου δίνοντας δώρο μια φανέλα. Ο κόσμος θα το χωνέψει και αυτό οπότε το ζητούμενο είναι να τηρηθεί πραγματικά η σειρά προτεραιότητας που θα ανακοινωθεί για τα εισιτήρια που μας αναλογούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!