Αντιδρά και το επίσημο ΑΠΟΕΛ

Η προηγούμενη μας είδηση έδωσε αφορμή στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να αντιδράσει και με ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα ζητά εξηγήσεις τόσο από την Goalnews όσο και από την επίσημη Ομόνοια έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το αν οι δυο λειτουργούν συντονισμένα ή αν η εφημερίδα έπεσε θύμα εσκεμμένης παραπληροφόρησης από του παράρτημα του Ακελ. Παράλληλα η ανακοίνωση καλεί τα ΜΜΕ να επανορθώσουν άμεσα σημερινές αναφορές τους με τις οποίες παντελώς λανθασμένα υποστηρίζουν ότι η επιστολή του κρατικού εργολάβου καταφέρεται κατά του ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση Ερωτοκρίτου δείχνει να αντιλαμβάνεται τις επικοινωνιακές κουτοπονηριές της Ομόνοιας και είναι με χαρά που βλέπουμε να αντιδρά όλο και πιο συχνά και εντονότερα.

Η ανακοίνωση:

Η εφημερίδα Goal News, του Φιλελευθέρου, σε σημερινή είδηση της, στην οποία αποκαλύπτει το περιεχόμενο της επιστολής του Προέδρου της Ομόνοιας προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, επικαλείται δηλώσεις «διοικούντων την Ομόνοια», χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει.

Σ’ αυτές τις ανώνυμες δηλώσεις εκφράζεται η θέση ότι «διαπιστώνουμε καταφανή εύνοια υπέρ του ΑΠΟΕΛ». Επειδή μια τέτοια συκοφαντία ΔΕΝ περιέχεται στην επώνυμη επιστολή του Προέδρου της Ομόνοιας προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, καλούμε την επίσημη Ομόνοια να τοποθετηθεί κατά πόσον την εκφράζουν οι φερόμενες ως δηλώσεις ανώνυμων διοικούντων της για το ΑΠΟΕΛ στην εφημερίδα GoalNews.

Καλούμε επίσης τα υπόλοιπα ΜΜΕ να επανορθώσουν άμεσα σημερινές αναφορές τους με τις οποίες παντελώς λανθασμένα υποστηρίζουν ότι η επιστολή του Προέδρου της Ομόνοιας καταφέρεται κατά του ΑΠΟΕΛ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αναφορές αυτές είναι αποτέλεσμα πρόχειρης και λανθασμένης ανάγνωσης της είδησης της Goal News και δεν οφείλονται σε οποιαδήποτε προκατάληψη των συγκεκριμένων ΜΜΕ κατά του ΑΠΟΕΛ. Αναμένουμε άμεση επανόρθωση. Σε διαφορετική περίπτωση μόνο η προκατάληψη μπορεί να εξηγήσει την στάση τους και το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να την ανεχθεί

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!