Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ 1-2

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο ΑΠΟΕΛ και παρά το ότι ο αγώνας με την Ανόρθωση θεωρήθηκε αδιάφορος, οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν το καθήκον τους. Τα δύο τέρματα του Τρισκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για να δώσουν στην ομάδα μας μια ακόμα νίκη. Η πρωταθλήτρια ομάδα μας πέρασε από το Παπαδόπουλος έχοντας καλή απόδοση ενώ η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω των πολλών παικτών που πήραν για πρώτη φορά θέση βασικού.

Οι προβλέψεις που ήθελαν τον Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε σημαντικές αλλαγές επιβεβαιώθηκαν αφού στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν για πρώτη φορά οι Κωνσταντίνου, Μπρούερς και Μιροσάβλιεβιτς. Βασικός ήταν μετά από μήνες και ο Σατσίας ενώ ο Μαρσίνιο επέστρεψε στο γνωστό του ρόλο πίσω από τον Μιροσάβλιεβιτς που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα και κατάφερε στο 10ο λεπτό να εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και ο Τρισκόφσκι κατάφερε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Το προβάδισμα έδωσε στους παίκτες μας ακόμα περισσότερη άνεση στις κινήσεις του και ο Μαρσίνιο πέντε λεπτά αργότερα έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Η Ανόρθωση χωρίς να πιέσει κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα όταν στο 25’ η σέντρα που έγινε στην μικρή περιοχή βρήκε εκτός θέσης τους Γκριτσάροφ και Κωνσταντίνου με αποτέλεσμα ο Οκκάς να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν με μακρινά σουτ να αιφνιδιάσουν εκ νέου αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Κωνσταντίνου ήταν σε ετοιμότητα.

Με τον Τρισκόφσκι σε κέφια και την ομάδα να έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ήρθε και δεύτερο γκολ που μας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 34 η σέντρα του Αλεξάνδρου έστειλε την μπάλα στον Τρισκόφσκι ο οποίος κάρφωσε τον Κόζατσικ για να κάνει το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση κατάφερε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το σκορ. Με το πέρασμα του χρόνου η πίεση άρχισε να μεγαλώνει αλλά αυτό άφηνε και χώρους στην ομάδα μας να βγάζει αντεπιθέσεις που ήταν επικίνδυνες. Η καλύτερη ευκαιρία για την Ανόρθωση ήρθε από στατική φάση όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φαουλ του Φοδεριχαμ.

Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Μίρο δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον τερματοφύλακα μετά από πάσα του Χαραλαμπίδη. Οι δυο ομάδες επιδίωξαν το γκολ και ο Μαρσίνιο ήταν ο μοιραίος για την ομάδα μας αφού σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε.

Η πρώτη κίνηση του Γιοβάνοβιτς ήρθε στο 75 με τον Αλμέιδα να αντικαθιστά τον Μιροσάβλιεβιτς ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σατσιάς αποχώρησε με ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Σολωμού.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας αμύνθηκε σωστά και παρά την πίεση που δέχτηκε κατά διαστήματα αντέδρασε σωστά διατηρώντας το υπέρ μας σκορ.

Κίτρινες: Μαρσίνιο, Μοράις

ΑΠΟΕΛΚωνσταντίνου, Πουρσαϊτίδης, Αλεξάνδρου, Γκριτσάροφ, Μπρούερς, Σατσιάς (80 Σολωμού), Μοράις, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι (82 Κυριάκου), Μαρσίνιο, Μιροσάβλιεβιτς (75 Αλμέιδα)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!