Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ 3-0

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος έπεσε με έναν ακόμα ανούσιο αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος με την ομάδα μας να χάνει από την Ανόρθωση. Η σκέψη όλων ήταν απόλυτα δικαιολογημένα στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να φύγουμε και αυτή τη φορά ηττημένοι από τη συγκεκριμένη έδρα. Ο προπονητής μας προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες είτε αφήνοντας τους στον πάγκο ή ακόμα και εκτός αποστολής.

Με αυτά τα δεδομένα στην εντεκάδα βρέθηκαν οι Κίσσας, Λουκά, Αντωνιάδης, Παναγιώτου, Χατζί και Οικονομίδης. Οι Μοραίς και Τσόροβιτς ήταν επίσης στο αρχικό σχήμα με τον Πορτογάλο να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και το Σλοβένο μοναδικό προωθημένο.

>

Ο αγώνας δε χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού όλα τέλειωσαν πολύ νωρίς αφού στο 8′ η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα στο σκορ με πλασε του Σοσίν. Το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να ανακτήσει ποτέ το χώρο του κέντρου και σαν αποτέλεσμα είχε περισσότερο παθητικό ρόλο. Η μόνη φάση που απείλησε ήταν στο 32′ όταν το πλασέ του Χατζί σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο αγώνας κρίθηκε οριστικά στο 49′ όταν ο Σόσιν εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας μας έκανε το 2-0. Η αντίδραση μας ήταν η δημιουργία δυο πολύ καλών ευκαιριών αλλά οι Λουκά και Τσόροβιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το σκορ έκλεισε στο 58′ όταν ο Σόσιν και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Κίτρινες: Αντωνιάδης

ΑΠΟΕΛ
Κίσσας, Φλορέα, Λουκά, Αντωνιάδης, Δασκαλάκης, Παναγιώτου, Κόντης (60΄ Ζε Κάρλος), Μοράις (73΄ Θεοδώρου), Χατζί, Οικονομίδης, Τσόροβιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!