Αν αποφύγουμε την Λίτεξ…

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα σπάνια έρχονται όπως ακριβώς τα θέλεις ιδίως όταν πρόκειται για προτιμήσεις όσον αφορά πιθανούς αντιπάλους. Στον ΑΠΟΕΛ μάλιστα το στοιχείο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο αφού τυχαίνει διαχρονικά οι όποιες επιτυχίες να έρχονται έστω και να μας έλαχε η δύσκολη διαδρομή. Η χτεσινή προκλήρωση θεωρείται από όλους καλή αφού αποφύγαμε το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Βελγίου και πλέον όλες οι υπόλοιπες ομάδες θεωρούνται στα μέτρα μας ή και του χεριού μας! Αν είχαμε την πολυτέλεια να αποκλείαμε κάποια αυτή θα ήταν η Λίτεξ αφού η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας θεωρείται μια πολύ καλή ομάδα και σε τυχόν αναμέτρηση μας οι πιθανότητες θα ήταν μοιρασμένες. Είναι για αυτό που θέλουμε να μας χαμογελάσει λίγο η τύχη και να μας κάτσει οποιαδήποτε άλλη. Ποιος θα έλεγε όχι για παράδειγμα αν ο αντίπαλος μας είναι ο νικητής του ζευγαριού Σαμροκ Ρόβερς – Φλόρα Τάλιν!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με βάση και τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ελσίνκι, Μάριμπορ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίτεξ μόνο με θαύμα θα αποκλειστούν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τις πρώτες δυο αναμετρηθήκαμε και παλαιότερα με την ομάδα μας να εξασφαλίζει την πρόκριση. Αυτό έγινε και με την τρίτη γνωστή της παρέας που είναι η Φλόρα Τάλιν.Θυμίζουμε ότι θα κληρωθούμε με ένα από τα πιο κάτω ζευγάρια:

Σάμροκ Ρόβερς – Φλόρα Ταλίν (1-0)Μπανγκόρ – Ελσίνσκι (0-3)Μόγκερ  -Λίτεξ Λόβεκς (1-2)Σλόβακ Μπρατισλάβας – Τομπόλ Κοστανάι (2-0)Μάριμπορ – Ντούντελανζ (2-0)

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να θεωρείται το φαβορί σαν προέκταση του ότι τοποθετήθηκε στο γκρουπ των δυνατών. Η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό το πλεονέκτημα έτσι ώστε να είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Κάτι τέτοιο μας εξασφαλίζει αυτόματα συμμετοχή στους ομίλους του europa league ενώ θα τα δώσουμε όλα στον 4o προκριματικό για να βρεθούμε και πάλι στους αντίστοιχους του champions league.

 Υπομονή λοιπόν ακόμα λίγες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!