Αν μείνει προορίζεται για δεξί χαφ

Όπως έγινε γνωστό από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση άνοιξε τον κύκλο επαφών και με τον Μπέκμαν προκειμένου να γίνει εφικτή η μείωση απολαβών και για τον Δανό μέσο. Όπως είναι γνωστό ο Δανός μέσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας και για τη νέα χρόνια και μέσα από τις επαφές που έγιναν φάνηκε ότι χωρίζει σημαντική διαφορά τις δυο πλευρές. Ο Μπέκμαν του οποίου οι απολαβές για τη νέα χρονιά θα πλησιάζουν τις 300 χιλιάδες ευρώ είναι ένα δυσβάσταχτο για τα νέα δεδομένα συμβόλαιο. Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν αν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά το τι θεωρούμε άξιο αναφοράς είναι οι πρώτες εκτιμήσεις του Πάουλο Σέρτζιο όσον αφορά τον Μπέκμαν. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν λοιπόν ο Πορτογάλος θεωρεί ότι ο Δανός είναι πιο δημιουργικός και χρήσιμος αν αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν ξέρουμε ποιους αγώνες έχει παρακολουθήσει αλλά υποψιαζόμαστε ότι η άποψη του αυτή δεν πηγάζει μόνο από τα όσα έχει δει αλλά και από τα όσα έχει μάθει για τον Μπέκμαν. Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς για τους δικούς του λόγους προτιμούσε να βάζει τον Δανό σε άλλες θέσεις και κυρίως στον άξονα ή ως δεύτερο επιθετικό.

Ο Μπέκμαν δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα τόσο καλά όσο περιμέναμε παρόλο που πέτυχε γκολ με πιο σπουδαίο εκείνο επί της Αεκ. Όσοι γνωρίζουν την ποδοσφαιρική πάστα του Δανού είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να προσφέρει πολλά ενώ και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή του στην ομάδα ήταν δύσκολη.

Αν μείνει λοιπόν ο Σέρτζιο θα επιχειρήσει να κερδίσει από αυτόν πολύ περισσότερα από όσα είδαμε στους πρώτους μήνες της παρουσίας τους στον ΑΠΟΕΛ. Προς το παρών όμως το παιχνίδι παίζεται στο οικονομικό.

Για αυτό και το ενδιαφέρον για Ιντζχάκι

Είναι ακριβώς για τους πιο πάνω λόγους που ο Σέρτζιο δεν ψάχνει για παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο αφού είναι υπερπλήρης με τους Χαραλαμπίδη, Μπέκμαν και μελλοντικά με τον Ατόρνο. Η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να έχει δημιουργικό ρόλο στον άξονα και παράλληλα να μπορεί να τελειώσει φάσεις. Κάποιον με χαρακτηριστικά όπως αυτά του Ιντζχάκι που φέτος αγωνίστηκε στην Ανόρθωση και όπως μετέδωσε ψες το Σίγμα η περίπτωση του αξιολογείται από την ομάδα μας.

Επειδή κάποια πράγματα έχουν σημασία πρέπει να πούμε ότι ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ήταν μαζί με τους Λαμπάν, Ντα Σίλβα και Γιωργαλλίδη στη σχετική λίστα εισηγήσεων του Πουρσαϊτίδη.

Η περίπτωση το Ιντζχάκι που  ανήκει στην Μακάμπι Τελ Αβιβ μπορεί να προχωρήσει μόνο με το καθεστώς του δανεισμού και η περίπτωση θα προχωρήσει μόνο αν η Ισραηλινή ομάδα κρίνει ως ασύμφορη την παραμονή του παίκτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!