Αν το πιστεύουν να μας το δείξουν

Το μεγαλύτερο βάρος ευθύνης για την μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας βαραίνει τον Πάουλο Σέρτζιο, τις επιλογές, τις εμμονές και  τις εμπνεύσεις του. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές μας είναι αυτοί που καλούνται να ανατρέψουν αυτή την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει το φετινό ΑΠΟΕΛ. Όχι γιατί το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει ορόσημο αν κερδίσουμε ή αν έχουμε  καλή παρουσία. Δεν μπορεί ένα ματς με μια διαλυμένη Σαλαμίνα να μας τονώσει το ηθικό και να μας γεμίσει με αισιοδοξία. Μπορεί όμως να δώσει παράταση στην υπομονή και να κρατήσει τους προβληματισμούς του κόσμου στα οριακά επίπεδα που κινούνται εδώ και καιρό.

Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν καθήκον αν πραγματικά πιστεύουν όλα όσα μας δήλωναν εδώ και μήνες, να το αποδείξουν. Κάθε βδομάδα που περνά προσθέτει πίεση για ανάκαμψη, κάτι όμως που για πολλούς δεν μπορεί να υπάρξει. Σε κάθε αγώνα από δω και εμπρός, οι ποδοσφαιριστές μας δίνουν εξετάσεις. Η ως τώρα βαθμολογία της ομάδας μας είναι στο απροβίβαστο. Θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να καταφέρουν με τα σημερινά δεδομένα να κερδίσουν πίσω την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και εγωισμό.

Ο περισσότερος κόσμος δεν πιστεύει ότι χωρίς κάποια αλλαγή στην ομάδα, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν δραματικά. Ο προπονητής δίνει κάθε ματς εξετάσεις, αν και για τους περισσότερους έχει είδη συμπεριληφθεί στην λίστα των ανεξεταστέων.  Η χτεσινή του τοποθέτηση ότι ο σημερινός αγώνας στο Αμμόχωστος δεν είναι καθοριστικός, έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά, κάνοντας τον κόσμο να διερωτάται αν αντιλαμβάνεται που βρίσκεται.

Το γήπεδο είναι ο αλάνθαστος κριτής. Ως τώρα, η παρουσία παιχτών και προπονητή στο γήπεδο είναι σε πλήρη σύγκρουση με την επικοινωνιακή τους παρουσία και δηλώσεις. Το μόνο που απέμεινε να κάνουν, είναι αν πραγματικά το πιστεύουν, να μας το δείξουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!