Απέφυγαν τα χειρότερα

Τελικά το πόρισμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Κοσόφσκι και Μιχαήλ έφερε τα κρυφά χαμόγελα αφού δε φάνηκε να έχουν πάθει ζημιά. Ο αξονικός έδειξε μια απλή υπό τις περιστάσεις διάταση και για τους δυο κάτι που στην πράξη σημαίνει διήμερη ξεκούραση. Η Πέμπτη θα είναι η κρίσιμη μέρα και για τους δυο αφού θα επιχειρήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σε νέες εξετάσεις που θα γίνουν θα διαφανεί αν μπορούν να υπολογίζονται ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα εναντίον της ΕΝΠ.

Περίπτωση να αγωνιστούν βασικοί δεν τίθεται με τα σημερινά δεδομένα αλλά το γεγονός και μόνο ότι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον επόμενο αγώνα θεωρείται ευχάριστη είδηση, αφού οι αρχικοί φόβοι για μεγαλύτερη αποχή δεν επιβεβαιώθηκαν.

>

Η επάνοδος του Χαραλαμπίδη στο συγκεκριμένο αγώνα θεωρείται εφικτή γεγονός που θα μετριάσει την απουσία του Κοσόφσκι, ενώ ο Γιοβάνοβιτς αξιολογεί από τώρα το πλάνο του. Λογικά ο Πουρσαϊτίδης ο οποίος ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος στον αγώνα με την Πέγεια από τους οπαδούς, θα πάρει θέση βασικού με το Παραλίμνι.

Η νίκη είναι απαραίτητη αφού η παραμονή μας στην κορυφή κράτησε μόνο λίγες ώρες μετά τη νίκη του παραρτήματος επί της ανόρθωσης. Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση έχοντας ένα βαθμό διαφορά από την πρώτη ομόνοια και θα πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια για να συνεχιστεί το σερί νικών.

Πέμπτη το νέο ραντεβού με εξωδιοικητικούς
Η προσπάθεια όπως είχε ανακοινωθεί στην πρώτη συνάντηση μεταξύ Ζιβανάρη και εξωδιοικητικών θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης, μέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η δεύτερη συνάντηση. Σε αυτή αναμένεται να φανεί πόσοι και ποιοι βλέπουν το όλο θέμα σοβαρά και θα συμμετάσχουν στις επιτροπές. Άλλη σημαντική παράμετρος την οποία κανένας δεν άγγιξε για ευνόητους λόγους είναι η οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα μας από τα συγκεκριμένα άτομα.

Με το δεξί στο μπάσκετ
Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα με αντίπαλο την ΕΝΑΔ στην πρώτη αγβνιστική του πρωταθλήματος. Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 86-74 πήρε τη νίκη, αφού η ομάδα έσβησε τις μηχανές στο τέλος. Η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και τους 26 πόντους αφού αμυντικά όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια. Κορυφαίος από το ΑΠΟΕΛ ο Ραντούνοβιτς με 26 πόντους και 8 ριμπάουντς. Εκπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμη μια φορά από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν, δείχνοντας ότι φέτος θα είναι δίπλα στην ομάδα. Επόμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, την Παρασκευή εκτός με την Άεκ (7:30μμ).

ΑΠΟΕΛ (Τ. Ράιτ): Βαν Ντόρμπε 11, Σερδάρης 6 (2), Κούπερ 6 (2), Ραντούνοβιτς 21 (1), Ζίνο 11 (1), Ζιανβενί 6, Χάνα 4, Μπέρναρντ 4 (8ρ.), Σωκράτους, Γκαρσία 14 (8ρ.).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!