Απαίτηση για έγκαιρο προγραμματισμό

Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να διεκδικήσει με σοβαρές αξιώσεις το πρωτάθλημα και ο βασικότερος στόχος της φετινής χρονιάς χάθηκε πριν καν αρχίσουν οι αγώνες κατάταξης. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι αυτοσκοπός ιδιαίτερα μετά από μια χρονιά που ζήσαμε την πρωτόγνωρη εμπειρία των ομίλων του champions league. Ο κόσμος όμως για πολλούς και καλούς λόγους θέλει την ομάδα διεκδικήτρια μέχρι τέλους. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δέχεται ίσως και άδικα τα περισσότερα πυρά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας ενώ και η χτεσινή του γραπτή ανακοίνωση μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανούσια. Και αυτό γιατί η ενότητα δεν επιταχύνεται με γραπτές δηλώσεις αλλά με πράξεις. Το λέμε αυτό γιατί δεν μπορεί στενός συνεργάτης του προέδρου να διαρρέει από το πρωί της Δευτέρας στο kerkida.net ότι στη συνεδρία τους θα εξεταζόταν η πορεία της ομάδας και κυρίως τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο βασικότερος λόγος της εικόνας που βλέπουμε εδώ και καιρό σχετίζεται με το ότι οι παίκτες που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαν τις απαραίτητες βοήθειες. Οι προσθήκες το περασμένο καλοκαίρι δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου, κάτι που επαναλήφθηκε και με τα αποκτήματα στη τελευταία μεταγραφική περίοδο. Οι δικαιολογίες από πλευράς διοίκησης και Γιοβάνοβιτς είναι πολλές και διάφορες εκ του αποτελέσματος όμως δεν μπορούν να είναι πειστικές.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που δικαιωματικά έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιος αξίζει να φορεί τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Από τον προπονητής μας που είναι ο καλύτερος που μπορούμε να έχουμε απαιτούμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ποσοστό επιτυχίας σε θέματα μεταγραφών. Γύρω στους οκτώ ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ δε θα αγωνίζονται του χρόνου στην ομάδα μας και οι αντικαταστάτες τους πρέπει να εντοπιστούν το συντομότερο δυνατό. Έχουμε γράψει επίσης ξανά για την ανούσια καθυστέρηση σε θέματα ανανεώσεων παικτών (Πουρσαϊτίδης, Σατσιάς).

Σήμερα η απόφαση της δικαστικής
Απόψε η δικαστική επιτροπή θα αποφασίσει εάν η τιμωρία μας για τα όσα έγιναν στο Τσίρειο θα είναι να διεξαχθεί ο αγώνας με το παράρτημα χωρίς οπαδούς ή κάτι άλλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!