Απαγορεύεται ο εφησυχασμός

Το ΑΠΟΕΛ καλείται κάθε εβδομάδα να επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του μεγάλου φαβορί που του έδωσαν πολλοί αμέσως μετά τη νίκη επί της ομόνοιας. Το 7up από την άλλη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι μας ανακήρυξε πρωταθλητές και είναι αυτό που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να μεταδώσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Παρόλο που κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να υποτιμηθεί θεωρούμε τις δύο αγωνιστικές που ακολουθούν κρίσιμες. Αν το ΑΠΟΕΛ καταφέρει να κερδίσει αρχικά τον Απόλλωνα και στη συνέχεια την Αεκ θα έχει ξεπεράσει με επιτυχία άλλα δυο δύσκολα εμπόδια και η πίεση στην ομάδα του βάτραχου θα είναι αβάσταχτη. Η σημαντική διαφορά των επτά βαθμών πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο αφού είναι σημαντικό να μην είμαστε η ομάδα που θα χάσει πρώτη βαθμούς. Αυτό παίρνοντας τα πράγματα χρονικά σημαίνει να νίκη την Κυριακή επί του Απόλλωνα. Η ομάδα του Μιχαηλίδη δεν θα έρθει στη Λευκωσία αδιάφορη αφού κάνει τη δική της μάχη για να πλασαριστεί στην 3η ή 4η θέση με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι θα θέλουν να αποδείξουν ότι η πρόσφατη τους νίκη στον μεταξύ μας αγώνα στο Τσίρειο δεν ήταν αποτέλεσμα της διαιτησίας του ανεπιθύμητου πλέον για εμάς Δημητρίου.

Από την άλλη τα δικά μας κίνητρα είναι πιο ισχυρά ενώ η ομάδα μας έχει και την ικανότητα να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί που έχουμε μέσα στο ΓΣΠ. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πλέον μετά τους δυο αγώνες κυπέλλου πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα ενώ έχει πληθώρα επιλογών για να παρουσιάσει ότι καλύτερο διαθέτει. Η καλή απόδοση του Αλμέιδα στον αγώνα με το παράρτημα πρέπει να έχει συνέχεια αφού στην καλή του μέρα ο Βραζιλιάνος μπορεί να παρασύρει όλη την ομάδα. Ο Μποαβεντούρα για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Ερμή είναι στη διάθεση του προπονητή και ενδέχεται αναλόγως και της εξέλιξης του αγώνα να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο κόσμος με τη σειρά του περιμένει με αγωνία το νέο ραντεβού με την ομάδα της Λεμεσού. Τα όσα έγιναν στο Τσίρειο έχουν πωρώσει τους πάντες και είναι δεδομένο ότι ο Μιχαηλίδης και οι παίκτες του θα τύχουν μιας αντρίκειας υποδοχής.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλων θα μεταδίδεται ζωντανά τη Κυριακή 30/1 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com    

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!