Απαγορεύονται τα αν

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ επιστράτευσε ακόμα ένα ομολογουμένως εφευρετικό τρόπο για να επηρεάσει σε έναν ακόμα αγώνα τη διαιτησία. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν έστω και αν οι διαιτητές φανερά επηρεασμένοι έκλεισαν τα μάτια στο βόλεϊ του ποδοσφαιριστή τους. Η αστυνομία έδειξε πρωτόγνωρο ζήλο στο να σπάσει τα νεύρα των διαιτητών με ανακρίσεις και εφόδους στο ξενοδοχείο, θέλοντας να τους ανακρίνουν για δήθεν προσπάθεια επηρεασμού τους για να αδικηθεί η ομάδα του προέδρου της δημοκρατίας. Ακόμα ένα κωμικοτραγικό γεγονός ήρθε να προστεθεί στα φετινά επιτεύγματα που φέρουν και την υπογραφή του προέδρου της ΚΟΠ.

Τα χάλια της ομόνοιας και της ανόρθωσης σε συνδυασμό με την τελευταία μας νίκη έβαλαν πολλούς στη διαδικασία των αν. Τι θα γινόταν αν κερδίζαμε την Σαλαμίνα; Τι θα γινόταν αν δεν κάναμε δώρο στο παράρτημα 6 βαθμούς; Τι θα γινόταν αν εκτιμούσαμε καλύτερα την κούραση των συνεχόμενων αγώνων;

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα αμέτρητα αν που ακούμε από το Σάββατο και τα οποία πήραν διαστάσεις μετά την ισοπαλία της ομόνοιας με τον απόλλωνα. Τα υποθετικά ερωτήματα δεν έχουν καμία απολύτως ουσία αφού το μόνο που μπορεί να καταφέρουν είναι να οδηγήσουν τους πάντες σε κατάθλιψη. Θα είναι πολύ καλύτερα αν αναγνωριστούν τα λάθη και προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.

Παρόλο που προέχει ο Άρης δεν μπορούμε να μην πούμε και κάτι για τον αγώνα που έρχεται. Τρίτη συνεχόμενη ήττα από την πιο ανήθικη ομάδα του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται. Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές χρωστούν κάτι όχι σε εμάς αλλά στους ίδιους τους εαυτούς τους.

Προς το παρών όμως είμαστε αναγκασμένοι να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια να προκριθούμε στον τελικό. Ο αγώνας της Τρίτης με τον Άρη δε θα είναι εύκολος. Ήδη μας το έδειξαν στον πρώτο αγώνα μέσα στην έδρα, όπου εκμεταλλευόμενοι και την δική μας απόδοση πήραν το σκορ που ήθελαν. Το καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και το ζητούμενο είναι να δούμε αυτή την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!