Απαγορεύονται τα νεκρά διαστήματα

Είναι χαρακτηριστικό όλων των ομάδων και αναπόφευκτα και του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τα λεγόμενα νεκρά αγωνιστικά διαστήματα που όταν αυτά διογκώνονται χρονικά μέσα σε ένα αγώνα, συνήθως κοστίζουν. Η ομάδα μας παρουσιάζει κατά καιρούς το φαινόμενο αυτό και είναι για αυτό που ο προπονητής μας αναφέρεται συχνά-πυκνά στην ανάγκη διάρκειας στην απόδοση. Το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τόσο στους αγώνες που είχε απώλειες όσο και σε κάποιους άλλους το φαινόμενο να μην έχει καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ειδικοί λένε ότι δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης και επειδή στους πλείστους αγώνες η ομάδα προηγείται, οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι παίκτες άθελα τους θεωρούν ότι ο αγώνας έχει κριθεί.

Το σερί νικών που θα διατηρήσει τη διαφορά των 5 βαθμών από το παράρτημα σχετίζεται άμεσα με τη δυνατότητα που θα έχει η ομάδα μας να περιορίσει τα νεκρά αυτά αγωνιστικά λεπτά. Αυτό μεταξύ άλλων πρέπει να γίνει στην Πέγεια έτσι ώστε να επιστρέψουμε με τη νίκη. Αν θεωρήσουμε τη σωστή αμυντική λειτουργία δεδομένη! Ζητούμενο είναι και η αποτελεσματικότητα της γραμμής κρούσης.

Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα καθιστά το ΑΠΟΕΛ μια άκρως επικίνδυνη ομάδα για κάθε αντίπαλο. Η εξάρτηση που έχουμε στους μεσοεπιθετικούς οι οποίοι καλούνται να τελειώνουν και τις φάσεις είναι δεδομένη και είναι για αυτό που όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Γιοβάνοβιτς με τους δημοσιογράφους και κάποιοι περιμένουν να δουν αν ο προπονητής μας θα τοποθετηθεί μεταξύ άλλων και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί τραυματιών. Όπως γνωρίζουμε τεχνική ηγεσία και όχι μόνο ήταν έντονα δυσαρεστημένη με τη διαρροή των τραυματισμών των Σικορά, Χαραλαμπίδη και Ηλία. Όπως και στην περίπτωση Πίντο προ δεκαπενθημέρου έτσι και σε αυτή του Σικορά η διαρροή αλλά και η δημοσιοποίηση ενόχλησαν.

Είναι για αυτό που η περίπτωση Χαραλαμπίδη και το γεγονός ότι απείχε μόνο μια μέρα για προληπτικούς περισσότερο λόγους, έγινε δεκτή με ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση από το τεχνικό τιμ αλλά και το επικοινωνιακό επιτελείο.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!