Απαιτείται θετικό πνεύμα χωρίς μικροπολιτικές

Δεν μπορούσαν να μην είναι θετικές οι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών μας σε σχέση με την πρόταση του δ.σ της εταιρείας για ενοποίηση στον τρόπο λειτουργίας του σωματείου και της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Οι δημόσιες τοποθετήσεις και επώνυμων οπαδών μας οι οποίοι διετέλεσαν μέλη σε δ.σ των δυο σωμάτων ήταν επίσης θετικές και έχουν τη δική τους σημασία και βαρύτητα. Οι πρώην πρόεδροι του σωματείου Γιάννης Ιωάννου και Χριστόφορος Ποταμίτης τοποθετήθηκαν μέσω social media με θετικό τρόπο με τον πρώτο να αναδεικνύει την ανάγκη να ξεπεραστούν νομικά κωλύματα, καταστατικές διατάξεις και να χτιστεί από το μηδέν ένα νέο καταστατικό που θα ενοποιήσει τα δυο σώματα.

Η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν όλα αυτά είναι σήμερα. Η συγκυρία της οικονομικής δυνατότητας που παρέχεται έτσι ώστε η εταιρεία να αναλάβει τα δυσβάσταχτα χρέη του σωματείο που χρονολογούνται δεν πρέπει να χαθεί.

Τα νυν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου δεν πρέπει να υπερτονίζουν τα όποια κενά έχει η πρόταση της εταιρείας αφού με αυτό τον τρόπο δείχνουν ότι είναι θετικοί μόνο στη θεωρεία.

Είμαστε σίγουροι ότι με διάλογο και χωρίς μικροπολιτικές από τις δυο πλευρές η φιλοσοφία και το πλαίσιο της ενοποίησης όπως καταγράφεται στην πρόταση της διοίκησης Πετρίδη μπορεί να υλοποιηθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!