Απαιτείται υπέρβαση από όλους

Η επόμενη της ισοπαλίας και του τρόπου που ήρθε έφερε ξανά τον προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών μας και όχι μόνο. Ο καθένας αναλόγως γνώσεων, φιλοσοφίας, συμπαθειών και αντιπάθειας κατανέμει ευθύνες για το ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες δεν κερδίσαμε την θεωρητικά κατώτερη μας Ομόνοια. Η υπερπροσπάθεια που ξεκίνησε τον Οκτώβρη με την αλλαγή προπονητή και τον Δεκέμβριο με την αλλαγή της διοίκησης έφερε τον ΑΠΟΕΛ πολύ κοντά στην κορυφή αλλά αυτό δεν αρκεί. Δεν αρκεί ούτε το αήττητο σερί που τρέχει εδώ και μήνες αφού πλέον και οι ισοπαλίες μας απομακρύνουν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η αντεπίθεση απαιτεί συνεχείς υπερβάσεις από όλους..

Ο Δώνης έκανε πολλά μέχρι στιγμής τα οποία δείχνουν αρκετά για να δώσουν στον ίδιο και το επιτελείο του επέκταση της συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ και του χρόνου. Η δική του υπέρβαση αφορά την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας στους αγώνες που κρίνουν το πρωτάθλημα. Οι τελευταίοι δυο με την Ομόνοια ήταν τέτοιοι και η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Η υπέρβαση των παικτών αφορά επίσης την καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική τους προετοιμασία. Η απόδοση συγκεκριμένων παικτών είναι βαρόμετρο και είναι από αυτούς που περιμένουν όλοι κάτι παραπάνω. Το ότι οι Αλωνεύτης και Ντε Βινσέτι δεν είναι στα καλύτερα τους τις τελευταίες εβδομάδες είναι κάτι που επηρεάζει όλη την ομάδα. Είναι δεδομένη επίσης η εξάρτηση στον Μαντούκα αλλά και το πόσο υποφέρουμε με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Χαραλαμπίδη.

Η διοίκηση Πετρίδη καλείται να παρέμβει πιο αποτελεσματικά και άμεσα στα διαπλεκόμενα συμφέροντα του προέδρου της ΚΟΠ που ευνοεί και λόγω Μινέρβα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αελ. Η στάση του Νικολαϊδη στον χτεσινό αγώνα ήταν ύποπτη ενώ τον συγκεκριμένο διαιτητή συνοδεύει η προκλητική εύνοια σε αγώνες της Αελ. Το κεφάλαιο διαιτησία είναι τεράστιο και ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν την τελευταία διετία οι Σοφοκλέους και Φανιέρος πρέπει να προβληματίσει.

Τέλος ο κόσμος πρέπει να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι φυσιολογικό και ίσως αναμενόμενο να υπάρχουν αυτοί που θέλουν τον «αποκεφαλισμό» του Χαραλαμπίδη ενώ φαίνεται να δημιουργείται και το φαν κλαπ αυτών που θεωρούν ως αιτία των κακών μας τον Αλωνεύτη. Είναι δεδομένο πως αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα μεγαλώσουν με γεωμετρική πρόοδο οι επικριτές του Δώνη ενώ καραδοκούν και αυτοί που θέλουν να πληρώσει τη νύμφη η διοίκηση Πετρίδη. Όσο αναμενόμενα και αν είναι αυτά τόσο η πιο πάνω μειοψηφία όσο και η μάζα του κόσμου πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να το παλέψει για το δεύτερο συνεχόμενο μετά από 60 χρόνια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!