Απαιτούμε το αυτονόητο

Εσκεμμένα ή και λόγω άγνοιας να κατανοήσουν το τι πραγματικά αξιώνει το επίσημο ΑΠΟΕΛ, αρκετά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να παρουσιάσουν την τελευταία ανακοίνωση του Φοίβου Ερωτοκρίτου ως απαίτηση για επιστροφή των Κυπριών διαιτητών. Οι ιστοσελίδες sigmalive , shootandgoal και 24 sports όπως επίσης και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αυτό κατάλαβαν και επέλεξαν να κάνουν τίτλο. Το ΑΠΟΕΛ για όσους δεν το έχουν καταλάβει απαιτεί ίση μεταχείριση και από τη στιγμή που συμφωνήθηκε η κάθοδος ξένων διαιτητών θέλει αυτοί να προέρχονται από χώρες όπου η διαφθορά και η φτώχεια δεν θα τους καθιστά ευάλωτους.

Απαιτούμε ίσως και λανθασμένα από τον ανίκανο πρόεδρο της ΚΟΠ να αναλάβει τις ευθύνες του και να φροντίσει για τη δίκαιη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο ίδιος εξάλλου δήλωση προ μηνός ότι θέλει να αναλάβει αυτό το καθήκον προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του προέδρου. Η ανακοίνωση του Ερωτοκρίτου καταλήγει πως αν δεν μπορεί ο καρεκλοκένταυρος και η εκτελεστική της ΚΟΠ να φροντίσουν για τα πιο πάνω θα πρέπει να επαναφέρουν τους Κύπριους διαιτητές.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στην εκτελεστική της ΚΟΠ αλλά δύσκολα θα ιδρώσει το αυτί του προέδρου της αφού ούτως ή άλλως δεν του έχουν απομείνει δικαιολογίες η περιθώρια ελιγμών.

Με αυτά τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ καλείται πιο αποφασισμένο από ποτέ να συνεχίσει το δρόμο του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την Τετάρτη καλούμαστε να πετύχουμε καθαρή νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά από ποτέ στον τελικό. Ο αντίπαλος μας θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του χρόνου αλλά δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ ανεξαρτήτως απουσιών μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει έτσι ώστε να πάει χωρίς άγχος στο Τσίρειο.

Αρχίζουν οι τελικοί με Αελ
Η προσπάθεια για κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα. Αντίπαλος και πάλι η Αελ η οποία έχει και το πλεονέκτημα έδρας αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Παρόλα αυτό ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Κίτιο λόγω τιμωρίας της Λεμεσιανής ομάδας και ίσως να είναι μια καλή αφορμή για να σπάσουμε την έδρας τους.

___________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠ

Η εμμονή του πρόεδρου της ΚΟΠ, να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να είναι τα δεδομένα εναντίων του ΑΠΟΕΛ, συνεχίστηκε ΚΑΙ στην αγωνιστική που πέρασε, αφού την περασμένη Κυριακή είδαμε όλοι σε ζωντανή μετάδοση τα ρεζιλίκια της καταστροφικής οργάνωσης ποδοσφαίρου. Η επιλογή του διαιτητή στο απόλλων – ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κρίθηκε υπεύθυνος για ύποπτο αποτέλεσμα σε συγκεκριμένο αγώνα και τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα αυτού του καλοστημένου παιχνιδιού εναντίων της ομάδας μας, το όποιο όπως φαίνετε καθοδηγεί με μαεστρία εδώ και καιρό ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΠ ο οποίος πραγματικά είναι για γέλια, αλλά όταν με το τέλος του πρωταθλήματος βγάλουμε στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία σχετικά με το θέμα, θα είναι και για κλάματα.

Την Τετάρτη 14/4 στις 6.30μμ, πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών μας στο ΓΣΠ στον ημιτελικό με τον άρη, γιατί το κύπελλο το θέλουμε και θα το πάρουμε με το έτσι θέλω.

Την Πέμπτη 15/4, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ διοργανώνει τόμπολα στο Σπίτι των Πορτοκαλί, της οποίας όλα τα έσοδα μαζί με τις εισφορές που θα κάνουν οι υπόλοιποι Σύνδεσμοι, θα δοθούν για την μικρή Μαρία, η οποία ταλαιπωρείται εδώ και ένα χρόνο από σάρκωμα στη δεξιά παρειά της κεφαλής. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ  αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα αρχίσει στις 7.30μμ. 

Την Παρασκευή 16/4 μέσα στην κόλαση του ΛΕΥΚΟΘΕΟΥ, ο κόσμος  καλείτε για άλλη μια φορά να γίνει ένα με την ομάδα και να ταπεινώσει την αέλ μέσα στο σπίτι μας. Πρέπει όλοι να προσέξουμε την συμπεριφορά μας πάνω στις κερκίδες, αφού στο σημείο που έχουμε φτάσει, η οποιαδήποτε τιμωρία θα είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα στην συνέχεια των παιχνιδιών της τελικής φάσης.
Τέλος, σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν εν απουσία της γάτας στο Τσίρειο στάδιο, χόρευαν τα ποντίκια και από ότι είδαμε από τα ΜΜΕ, χόρεψαν με την ψυχή τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4, 6.30ΜΜ ΓΣΠ

ΠΕΜΠΤΗ 15/4, 7.30ΜΜ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/4, 7.30ΜΜ ΛΕΥΚΟΘΕΟ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!