Απαρτία και sold out

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου μετά και το φιλικό-αγγαρεία με τη Βουλγαρία ολοκληρώθηκαν και από σήμερα ο Αρχάγγελος γεμίζει για τα καλά, γεγονός που σηματοδοτεί και πρακτικά την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Κυριακής. Οι διεθνείς επέστρεψαν και όσοι αγωνίστηκαν χτες αναμένεται να ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα σήμερα, οπότε οι λεγόμενες δυνατές προπονήσεις θα γίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο Πουρσαϊτίδης δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φιλικό κάτι που ευνοούσε η τεχνική ηγεσία, οπότε δεν τίθεται θέμα κούρασης ή ανάγκης να πάρει κάποιες ανάσες. Το ότι ο Αλμέιδα έβγαλε χτες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει Αεκ αλλά και οι προπονήσεις είναι εξίσου σημαντικές. Και αυτό γιατί αν συνεχίσει να προπονείται κανονικά θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για θέση βασικού. Από τη στιγμή που και ο Μαντούκα προπονείται κανονικά οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς αυξάνονται αφού οι μόνοι που δεν υπολογίζονται είναι οι Μποαβεντούρα και Σολάρι.

Αν και είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε εικασίες για την εντεκάδα του ΓΣΖ ένα γενικό σχόλιο είναι πως η ετοιμότητα των Μαντούκα και Αλμέιδα θα κρίνει το μεσοεπιθετικό πλάνο. Από εκεί και πέρα ο Ζόρζ έστειλε με την Αελ μήνυμα ετοιμότητας και σε συνδυασμό με το ότι η Αεκ είναι μια γρήγορη ομάδα, οι πιθανότητες να τον δούμε και πάλι βασικό είναι με το μέρος του.

Πάμε και για sold outΑπό σήμερα αρχίζει και η προπώληση για τον αγώνα στο ΓΣΖ και το sold out φαντάζει πιθανό αφού όλοι θέλουν να βρεθούν και πάλι στο πλευρό της ομάδας. Η επίσημη στέψη πλησιάζει νοουμένου ότι παραμείνουμε σοβαροί αφού χρειάζεται να φύγουμε νικητές και αυτή τη φορά από μια δύσκολη έδρα.

Και επίσημα τέλοςΌπως αναμενόταν η δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της Έθα με σκορ 50-0 σε ψεσινή συνεδρία της. Η χρονιά τελείωσε με το χειρότερο τρόπο και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Από τη διοίκηση που βρίσκεται και πάλι στο δίλημμα αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά έως και τους οπαδούς που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας αλλά όποτε τους καπνίσει διακόπτουν αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!