Απογοήτευση για την μετάθεση

Μέσα στο όλο αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας ήρθε και η αναμενόμενη απόφαση της εκτελεστικής της ΚΟΠ να κάνει δεκτό το αίτημα της Ομόνοιας για μετάθεση του μεταξύ μας αγώνα τη Δευτέρα. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η θέληση των οπαδών μας δεν λήφθηκε υπόψη όχι μόνο από τη διοίκηση η οποία δεν πάλεψε την υπόθεση αλλά και από το αρμόδιο σώμα. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής η διοίκηση Ζιβανάρη δεν είχε και τη δυνατότητα να κάνει κάτι για το όλο θέμα αφού η εκτελεστική δε χρειάζεται την έγκριση και των δυο σωματείων για να προχωρήσει στην αλλαγή ημερομηνίας. Το συγκεκριμένο περιστατικό φανερώνει τη θέληση του Κουτσοκούμνη και των υπολοίπων να ικανοποιούν τα όποια αιτήματα των αντιπάλων μας έστω και αν αυτά δεν εμπίπτουν στις πρόνοιες του καταστατικού.

Το ζητούμενο πλέον είναι ο καθένας από εμάς και ιδιαίτερα οι οικογενειάρχες να κάνουν ότι είναι δυνατό για να δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ το βράδυ της Δευτέρας έτσι ώστε να κερδίσουμε την μάχη της κερκίδας. Το ενδεχόμενο να μη διαθέσουμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν είναι ορατό αλλά θα πρέπει να αποφευχθεί.

>

Κατά τα άλλα η προσοχή όλων είναι στις επαφές που κάνει ο Κυριάκος Ζιβανάρης για να ενισχύσει το διοικητικό συμβούλιο του με ικανά άτομα ευρείας αποδοχής που θα μπορέσουν να συνθέσουν μια νέα τάξη πραγμάτων ικανή να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια. Ήδη έχει γραφτεί στο kerkida.net ότι θα προσεγγιστούν οι Χριστόδουλος Συμεωνίδης και Αντώνης Μιχαηλίδης αφού θεωρούνται άτομα που μπορούν να δώσουν τη δυναμική που χρειάζεται. Πάντως το τι πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους είναι ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και κανένας από μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Είναι επίσης σημαντικό στις επαφές αυτές πέραν των αόριστων υποσχέσεων και πλάνων να προκύψει κάτι συγκεκριμένο ενόψει της άτυπης συνέλευσης αφού σε διαφορετική περίπτωση η αβεβαιότητα θα συνεχιστεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!