Απογοητευμένος και ο Ιβάν

Ο ΑΠΟΕΛ πάσχει από έλλειψη σοβαρότητας αφού είναι προφανές ότι κάποιοι δεν μπορούν να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε  για την ανάγκη να δείξουν όλοι μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αγωνιστικά είμαστε μια προβλεπτή ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ο Γιοβάνοβιτς είπε σήμερα ότι πρέπει να δουλέψουν περισσότερο. Το χαρακτηριστικό της αυτοπεποίθησης ανήκει στο παρελθόν αφού ένα άλλο χαρακτηριστικό της ομάδας σύμφωνα με τον προπονητή μας είναι το άγχος. Ο προπονητής μας είπε τα ακόλουθα όσον αφορά τα χάλια της ομάδας μας:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από μια ήττα. Υπήρχε διάθεση για να πάρουμε τη νίκη, όμως κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας,  δεν ήμασταν ουσιαστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αφού μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Είχαμε άγχος, ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να λειτουργήσει θετικά στη συνέχεια. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στην καλή μας απόδοση» ανέφερε αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  

Δεν φεύγει ο Σολάρι, απλά τον προτιμά στην κερκίδα

Ο Γιοβάνοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει και την απόφαση του να αφήσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα τον Σολάρι εκτός αποστολής λέγοντας τα ακόλουθα: «Η επιλογή είναι καθαρά δικιά μου. Ξέρω καλά και εγώ και ο ποδοσφαιριστής τι πρέπει να κάνει. Αν η ερώτηση είναι για την μεταγραφολογία σας λέω ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Δεν είναι θέμα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος μόνο με το Σολάρι. Μπορεί να είμαι με περισσότερους. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα βοηθήσω. Σήμερα είναι ο Σολάρι, αύριο κάποιος άλλος».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!