ΑΠΟΕΛάρα βάλε ένα γκολ

Δύο 24ωρα περίπου πριν από την αναμέτρηση με την Αστάνα και το μυαλό όλων κάνει τις δικές του αναλύσεις για τον τρόπο με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που να του δίνει όσες περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης γίνεται.

Η νίκη είναι αναμφίβολα το ιδανικότερο σενάριο και αυτό που μία ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε να επιδιώκει ανεξαρτήτου αντιπάλου σε αυτή την φάση. Η εκτίμηση ότι δυσκολευόμαστε στο να πετύχουμε γκολ, κάνει αρκετούς οπαδούς μας να συμβιβάζονται και με οποιοδήποτε άλλο  θετικό αποτέλεσμα που να μας δίνει προβάδισμα. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε στους προηγούμενους ευρωπαϊκούς του εκτός έδρας αγώνες να πετύχει γκολ σε αντίθεση με τα παιχνίδια στην Λευκωσία. Η ομάδα μας ήταν ουσιαστική στις εκτός Κύπρου αναμετρήσεις της φέτος και το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και την Τρίτη.

Μετά από δύο και βάλε μήνες, ο φετινός ΑΠΟΕΛ έχει διαμορφώσει μια αγωνιστική ταυτότητα. Μπορεί να μην είναι αυτή που όλοι ονειρευόμασταν σε αυτή την φάση , όμως είναι μια ομάδα την οποία ο προπονητής ξέρει πλέων τα δυνατά και αδύνατα της στοιχεία. Έχοντας στα πόδια της αρκετούς αγώνες μέσα στο χρονικό πλαίσιο προετοιμασίας της η ομάδα μας οφείλει να εφαρμόσει το πλάνο με το οποίο θα μπορέσει να αξιοποιήσει τα δυνατά της στοιχεία και να περιορίσει τα δυνατά ατού του αντιπάλου.

Η Αστάνα των 18 εκατομμυρίων, διψά για διάκριση. Μια πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχει πολύπλευρα πλεονεκτήματα για τους Καζακστανους. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό, αλλά και πολιτικό, για μια χώρα που θέλει να προβληθεί στην Ευρώπη και για πρώτη φορά να στείλει αντιπρόσωπο στα αστέρια. Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να αποπροσανατολίζεται, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και όλες αυτές τις παραμέτρους. Μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο θα πρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι με ηρεμία, με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Ο ΑΠΟΕΛ αν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του για τον αγώνα του επαναληπτικού. Η νίκη είναι το ζητούμενο αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στο ΓΣΠ τα δεδομένα θα είναι στο γνωστό πορτοκαλί φόντο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!