ΑΠΟΕΛ Διάθλο: Πρώτη Συμμετοχή – Πρώτη Θέση

Την πρώτη θέση στην πρώτη της συμμετοχή κατέλαβε την Παρασκευή 3ης Οκτωβρίου  η νεοσύστατη ομάδα Διάθλου του ΑΠΟΕΛ στον Παγκύπριο Αγώνα Μοντέρνου Διάθλου που οργάνωσε η Παγκύπρια Ομόσμπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου Διάθλου στην Παραλία Μακένζυ στην Λάρνακα. Η Ομάδα του ΑΠΟΕΛ με προπονήτρια την κα Toni Ivanova συμμετείχε στον αγώνα με 12 αθλητές και αθλήτριες και κατέλαβε:  4 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια κατέλαβαν οι Αντρέας Ευαγγέλου (Youth D),  Νικόλας Ιωαννίδης (Youth B) Κατερίνου Ττίκκου (Youth B) και Ραφαήλ Γιακουμή (Junior).  Αργυρό μετάλλιο κατέλαβε ο Γιάννης Awad (Youth B) και χάλκινα μετάλλια η Γιάγκου Γαβριέλλα Μόνικα (Youth B) και ο Πέτρος Προκοπίδης (Youth C). Στο αγώνα έλαβαν μέρος επίσης και οι αθλητές  Γιάγκου Άντρεα Φραντζεσκα, Κυλίλης Αντρέας, Σπύρου Νικόλας, Λοϊζή Παναγιώτης, Κωνσταντινίδου  Άρτεμης και Καλογήρου Αναστασία.

Είναι η πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του Σωματείου μας που συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, μιας και ο ΑΠΟΕΛ έχει εγγραφεί ως μέλος της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας πριν από λίγο καιρό.  Το νεοσύστατο τμήμα Διάθλου του ΑΠΟΕΛ  αποτελείται από νεαρούς αθλητές οι οποίοι προπονούνται στο κολυμβητήριο της ομάδας μας παράλληλα με το Τμήμα Κολύμβησης του Σωματείου. Στόχος του Τμήματος ήταν εξ αρχής η ανάπτυξη όλων των αθλημάτων που σχετίζονται ή συμπεριλαμβάνουν τον υγρό αθλητισμό και με την πρώτη του συμμετοχή η ομάδα Διάθλου απέδειξε ότι κτίζεται πάνω σε γερά θεμέλια και ότι το μέλλον πραγματικά της ανήκει.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου του Σωματείου μας θα ήθελαν να εκφράσουν και δημόσια τα συγχαρητήρια τους στους αθλητές του τμήματος που αγωνίστηκαν στον αγώνα και κέρδισαν την 1η θέση για τον ΑΠΟΕΛ καθώς και στην προπονήτρια μας Toni Ivanova για την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει την συγκεκριμένη ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!