ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων!

Η μεγάλη μέρα έφτασε και σε λίγες ώρες θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον βασικότερο μας αντίπαλο στη φετινή διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες ώρες η ανικανότητα και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του καρεκλοκένταυρου της ΚΟΠ έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα φανατισμού ανάμεσα στους οπαδούς μας που βλέπουν συγκεκριμένους αξιωματούχους και αποφασείς της ομοσπονδίας να λειτουργούν εναντίον της ομάδας μας. Σε λίγες ώρες θα βρεθούμε απέναντι από την Ανόρθωση και ο μοναδικός στόχος όλων μας είναι η νίκη. Ο φανατισμός που υπάρχει είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνουμε το ΓΣΠ πραγματική έδρα βοηθώντας τους παίκτες να κάνουν αυτό που θέλουμε και στέλλοντας το μήνυμα στους διαιτητές ότι δεν θα φύγουν εύκολα από το γήπεδο αν μας αδικήσουν. Η μαγκιά είναι να τα κάνουμε όλα με τρόπο που να μην ζημιώσει η ομάδα και ξέρουμε τον τρόπο.

Ο αγώνας θα κριθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο εκεί που οι παίκτες μας πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να καλύψουν τις σημαντικές απουσίες αλλά και να δείξουν ότι η πολυδιαφημισμένη ομάδα του Κάκου είναι προϊόν διαιτητικής εύνοιας.

Το αγωνιστικό πλάνο

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί όσον αφορά τον τομέα της τακτικής αφού με διάταξη 4-2-3-1 θα επιχειρήσουμε να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό και να γίνουμε δημιουργικοί έχοντας τον έλεγχο του αγώνα.

Η μεσοαμυντική μας γραμμή πρέπει να λειτουργήσει σωστά έστω και χωρίς την απουσία του Καρυπίδη τον οποίο θα κληθεί να αντικαταστήσει ο Μοράις που θα πάρει θέση δίπλα από τον Ζουέλα. Η δύναμη της Ανόρθωσης είναι στα δυο επιθετικά άκρα με τους Λαβόρδε και Κάλβο οπότε οι Σέρχιο και Αλεξάνδρου θα έχουν το σημαντικό έργο να τους περιορίσουν στο ελάχιστο.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα συν και τα πλην της Ανόρθωσης.

Αν απλοποιήσουμε τα πράγματα θα κερδίσει όποιος σκοράρει περισσότερες φορές οπότε έστω και χωρίς κλασσικό επιθετικό ο ΑΠΟΕΛ καλείται για την υπέρβαση. Ο Μπενασούρ θα έχει ρόλο οργανωτή και παρόλο που είναι παίκτης του οποίου οι εμπνεύσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά θα χρειαστεί βοήθειες. 

Αυτές θα πρέπει να έρθουν από τους δυο ακραίους μεσοεπιθετικούς. Χαραλαμπίδης και Αλωνεύτης θα πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου που φαίνεται ότι είναι τα δυο άκρα. Ο Μαντούκα θα κληθεί να δώσει τις δικές του μάχες και η έκβαση τους θα κρίνει αν ο η ομάδα μας μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα.

Το γκολ είναι υπόθεση όλων πάντως και θα χρειαστεί τεράστια αυτοσυγκέντρωση για να μπορέσουν να είναι αποτελεσματικοί. Είναι για αυτό που και εμείς στις κερκίδες πρέπει να τους σπρώξουμε αλλά να μην δημιουργήσουμε επιπλέον άγχος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!