ΑΠΟΕΛ Θρύλος Πρόκριση

Η ομάδα μας βρίσκεται και πάλι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι όπου το ζητούμενο είναι η υπέρβαση που θα μας φέρει στον τέταρτο προκριματικό του Champions League. Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα απέναντι στην Μάριμπορ είναι μεγάλος αλλά απόλυτα ρεαλιστικός. To 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας το οποίο πρέπει να ακυρώσουμε πετυχαίνοντας γκολ που θα φέρουν τη νίκη-πρόκριση ή ισοπαλία μεγαλύτερη σε έκταση από αυτήν του πρώτου αγώνα. Πέραν του πρεστίζ της ομάδας ο βασικότερος λόγος που καθιστά την πρόκριση στην επόμενη φάση ως τον σημαντικότερο στόχο της φετινής χρονιάς είναι οικονομικός. Σε μια εποχή που όλες οι ομάδες στην Κύπρο έχουν χρεοκοπήσει και που τα έσοδα ακόμα και για τον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ λιγότερα από τα έξοδα, τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ αποτελούν τεράστιο οξυγόνο.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε φέτος πιο έγκαιρα από ποτέ επειδή ακριβώς η συμμετοχής μας στον τρίτο προκριματικό έπρεπε να μας βρει σε πλήρη ετοιμότητα. Παρόλο που στο πρώτο αγώνα δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε ο Σέρτζιο δεν έχασε την πίστη του. Ψες δήλωσε από τη Σλοβενία ότι είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και αντέχουμε κάθε είδους πίεση. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο, οπότε τα συστατικά για να γράψουμε και απόψε ιστορία είναι εκεί.

Η συνταγή είναι γνωστή αφού την εκτελέσαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και παρά το ότι κάποια πρόσωπα έχουν αλλάξει τα γονίδια και η θέληση παραμένουν τα ίδια. Πιθανός αποκλεισμός όπως είπε και χτες ο Ερωτοκρίτου δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά σήμερα είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε στο τι πρέπει να γίνει για να προκριθούμε παρά στο πως θα διαχειριστούμε πιθανή αποτυχία.

Ακολουθεί και το αγωνιστικό ρεπορτάζ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!