ΑΠΟΕΛ και LTV: έρχεται η μπόρα;

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν έντονα στη συνέλευση αλλά στην πορεία επισκιάστηκαν από την πανηγυρικό χαρακτήρα που πήρε ήταν και αυτό της LTV.  Με τον Γιώργο Ξιναρή να μην είναι παρών ο Ερωτοκρίτου έδειξε σαφή διάθεση και ετοιμότητα του να συγκρουστεί με την LTV για το θέμα των οφειλών της προς τον ΑΠΟΕΛ οι οποίες ανέρχονται στις 800 χιλιάδες ευρώ. Ο πρόεδρος εξέφρασε και τη δυσφορία του αφού όπως είπε τα νομικά τμήματα των δυο πλευρών ανταλλάσσουν τον τελευταίο καιρό επιστολές χωρίς να υπάρχει κατάληξη. Όπως πληροφορούμαστε παρά το ότι Ξιναρής και Ερωτοκρίτου έχουν συμφωνήσει ένα πλάνο αποπληρωμής των παλιών οφειλών αυτό ακόμα δεν έχει υπογραφεί γεγονός που προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια εντός της διοίκησης. Είναι για αυτό που σε ερώτηση μετόχου κατά πόσο αξιολογείται η περίπτωση μονομερούς διακοπής της συνεργασίας, ο Ερωτοκρίτου δεν τον απέκλεισε.

Κρίνοντας τα δεδομένα θεωρούμε ότι ο Ερωτοκρίτου θα δώσει στη LTV ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Ελπίδα όλων μας είναι να μπορέσει να το πράξει αφού ο ΑΠΟΕΛ για ευνόητους λόγους δεν έχει την πολυτέλεια να στερηθεί ένα ποσό που πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όχι μόνο δεν μπορεί να το στερηθεί αλλά χρειάζεται άμεσα την καταβολή του προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει. Η LTV από πλευράς της πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα και να βρει τα λεφτά αφού χωρίς ΑΠΟΕΛ απειλείται κινδυνεύει.

Υπάρχει ασυμβίβαστο;

Αναπόφευκτα ένας εκ των επώνυμων μετόχων (Κωστάκης Σοφοκλείδης) έθεσε και θέμα ασυμβίβαστου διερωτούμενος κατά πόσο είναι καλή πρακτική και θεμιτό ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας να είναι ο τηλεοπτικός πάροχος που χρωστά και ένα τεράστιο ποσό.

Από το πάνελ δεν υπήρξε απάντηση ενώ θα ήταν ενδιαφέρον αν ήταν παρών ο Γιώργος Ξιναρής ή κάποιος από την LTV έτσι ώστε να ακούσουμε και τα όσα έχουν να πουν γύρω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!