ΑΠΟΕΛ σημαίνει όμιλοι!

Μπορεί πολλοί οπαδοί μας να βλέπουν επί μονίμου βάσης τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ με αρνητική διάθεση αλλά τα επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων πρέπει να λειτουργήσουν ως αντίβαρο. Η ομάδα μας για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια θα συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτό από μόνο του φανερώνει πολλά έστω και αν η καθημερινότητα μας αποτρέπει από το να δούμε την μεγάλη εικόνα.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει εδραιωθεί πλέον ως ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη. Οι τρεις συμμετοχές στους ομίλους του Champions League και οι δυο στο Europa League μας έκαναν γνωστούς και υπολογίσιμους σε όλο τον κόσμο και έδωσαν στην ομάδα μας το πρεστίζ που αξίζει να έχει η κορυφαία ομάδα της χώρας.

Όλα αυτά έγιναν με πολύ κόπο και χρήμα αλλά και επειδή οι εκάστοτε υπεύθυνοι μπόρεσαν να υλοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 7 χρόνων έγιναν λάθη και παραλήψεις.

Πολλοί θεωρούν ότι πέρασαν από την ομάδα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές σε όλων των ειδών τις πτυχές στις οποίες δραστηριοποιείται ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ. Είναι για αυτό που και φέτος έπρεπε να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League έτσι ώστε να παρθούν πιο σωστές αποφάσεις σε σχέση με τη διαχείριση των εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξουμε.

Αν συμβεί αυτό ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να λειτουργήσει με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!