ΑΠΟΕΛ: 83 χρόνια και τα καλύτερα έπονται

Η 8 Νοεμβρίου για τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες είναι μέρα χαράς και περηφάνιας αφού τέτοια μέρα το 1926 ιδρύθηκε η αγαπημένη μας ομάδα. Τα 83 α γενέθλια βρίσκουν την ομάδα μας να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά και να προσπαθεί για ακόμα μια φορά να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Το ΑΠΟΕΛ που στο τέλος της ημέρας είναι οι χιλιάδες που τον υπηρέτησαν από διάφορα πόστα όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από αθλητικός σύλλογος. Αυτό ίσως να πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος της σκέψης κάποιων οι οποίοι ίσως να έχουν συγχύσει τα πιστεύω και τη σημασία του γράμματος Ε με έννοιες όπως πολιτική, ψευδοπαλλικαρισμούς κλπ.

Σε μέρες όπως τη σημερινή και με την κυβέρνηση του ΑΚΕΛ να οδηγεί με τις ευλογίες κάποιων στο ΔΗ.ΣΥ την Κύπρο σε εξευτελιστικής υποχωρήσεις, η εθνική προσφορά του ΑΠΟΕΛ στον τόπο μας γίνεται ακόμα πιο σημαντική.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ποδοσφαιρική μας ομάδα γράφει ιστορία ενώ η αντίστοιχη καλαθοσφαιρική δίνει τις δικές της μάζες για να διατηρείται σε πρωταγωνιστική πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες. Η συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στους χρυσοφόρους ομίλους του champions league προσφέρει τη δυνατότητα στο νυν διοικητικό συμβούλιο να χαράξει ένα μεσομακροπρόθεσμο πλάνο που θα βοηθήσει την ομάδα μας να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες. Η δημιουργία ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου αποτελεί μια εξαγγελία προς αυτή την κατεύθυνση την οποία αναμένουμε να δούμε αν πως και πότε θα υλοποιηθεί.

Μια μεγάλη μάζα κόσμου βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στην ομάδα ενώ το ότι αργά αλλά σταθερά ο αριθμός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας αυξάνεται φανερώνει την αφοσίωση και διάθεση πολλών να στηρίξουν τις προσπάθειες των διοικούντων.

Η συνέχεια πρέπει και μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη για το ΑΠΟΕΛ αφού παρά τις δυσκολίες και τον έντονο ανταγωνισμό όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα-σύμβολο σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!