ΑΠΟΕΛ Vs Ολυμπιακός 4-0

Εύκολο απόγευμα είχε τελικά η ομάδα μας αφού ούτε οι απουσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών ήταν αρκετές για να δημιουργήσουν προβλήματα. Παίζοντας σοβαρά και καλά κατά διαστήματα ήταν φυσικό να κάμψουμε εύκολα την αντίσταση του Ολυμπιακού, ο οποίος επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και με τον Τσόροβιτς να ανοίγει το χορό των τερμάτων η ομάδα μας με τη νίκη της και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ομόνοιας θεωρείται η κερδισμένη της αγωνιστικής.

Με τον Τσόροβιτς να αντικαθιστά των τραυματία Ζε Κάρλος και τον Φλορέα να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μπρόερς ξεκίνησε ο αγώνας. Κατά τα άλλα δεν υπήρξαν αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες αφού η τετράδα του κέντρου είχε τους Σατσιά και Μιχαήλ σε ρόλο ανασταλτικών και τους Μακρίδη-Φερναντές στα δυο άκρα.

Το ΑΠΟΕΛ όπως αναμενόταν μπήκε πιο δυνατά από την αρχή επιδιώκοντας να επιβάλει το ρυθμό του κάτι που κατάφερε με σχετική ευκολία. Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή ότι θα είχε καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και ποτέ στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός. Η ομάδα μας από τα άκρα κυρίως επιχειρούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά η πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας του Ανδρονίκου έβρισκε του τρόπους να αποκρούει.

Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο τάδε όταν ο Μακρίδης με μια ωραία ενέργεια έδωσε πάσα στον Μαχλά ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στο Στυλιανού αλλά πλάγια και επιχείρησε πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει στο Τσόροβιτς ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν γεγονός και έστειλε το μήνυμα ότι το ΑΠΟΕΛ θα καθόριζε την εξέλιξη του αγώνα.

Η υπεροχή συνεχίστηκε και επισφραγίστηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μακρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παπαϊώαννου και πλάσαρε άψογα τον Στυλιανού για να κάνει το 2-0.

Ο αγώνας ουσιαστικά είχε κριθεί και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, απέμεινε το διαδικαστικό μέρος. Η πρώτη κίνηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η είσοδος στον αγώνα του Χαραλαμπίδη στο 68′ στη θέση του Μιχαή΄λ ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πίντο πήρε τη θέση του Μαχλά.

Το τρίτο και τέταρτο γκολ ήρθαν στο τελευταίο πεντάλεπτο με δημιουργό στο πρώτο τον Χαραλαμπίδη και τον Μπρόερς που προωθήθηκε να σκοράρει. Ο Μπίδης με κοντινό πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 4-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την ομάδα μας. Ακολούθησε η γνωστή τούμπα και ο κόσμος έφυγε από το παγωμένο ΓΣΠ ευχαριστημένος

Βαθμολογίες Παικτών

ΑΠΟΕΛ
Νικολόσκι, Κόντης, Χατζί, Μπρόερς, Φλορέα, Σατσιάς, Μιχαήλ (68′ Χαραλαμπίδης), Μακρίδης, Φερναντές, Μαχλάς (78′ Πίντο), Τσόροβιτς (87′ Μιροσάβλιεβιτς)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!