ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια 1-2

Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμασταν αλλά και υποψιαζόμασταν. Ένα κουρασμένο και αποδεκατισμένο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε καν να πάρει την ισοπαλία έστω και αν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου προηγήθηκε στο σκορ. Ο τραυματισμός του Μιροσάβλιεβιτς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου άφησε ακόμα πιο γυμνή επιθετικά την ομάδα ενώ δυο εύκολα λάθη παικτών μας έφεραν την ανατροπή. Το -7 από την κορυφή βάζει οριστικά ταφόπλακα στα όνειρα για δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πλέον η πιο ρεαλιστική προσέγγιση είναι να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη. Πως θα γίνει αυτό με τα χάλια και προβλήματα που παρουσιάζουμε κανείς δεν ξέρει και το ζητούμενο είναι να βρεθεί κάποιος τρόπος. Τα play offs αρχίζουν σε λίγες μέρες και ο αγώνας εναντίον της ομόνοιας θα είναι το πρώτο τέστ όπου η ομάδα μας καλείται να μην γίνει ο κομπάρσος της τελευταίας φάσης του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος αν και αρχίσαμε σχετικά καλά ο τραυματισμός του Μίρο ο όποιος έπαθε σοβαρή ζημιά στο αχίλλειο τένοντα επηρέασε ψυχολογικά και όχι μόνο παίκτες και κόσμο. Μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα μας δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου αφού ο Παπαθανασίου ήταν αποκομμένος, ενώ ο Κοσόφσκι εκτός τόπου και χρόνου. Οι όποιες προσπάθειες ξεκινούσαν από την αριστερή πλευρά αλλά δεν ήταν ολοκληρωμένες. Από την πλευρά της η ομόνοια βολευόταν με την εξέλιξη του αγώνα ενώ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις αφού σε δύο φάσεις ο Χιώτης χρειάστηκε να αποκρούσει σωτήρια.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας αφού με την έναρξη του σημειώσαμε τέρμα όταν ο Νεκτάριος έδωσε έτοιμο στο γκολ στον Παπαθανασίου ο οποίος έκανε το 1-0. Το γκολ ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση για την ομάδα μας που ίσως και απρόσμενα πήρε προβάδισμα. Δυστυχώς η ομόνοια αντέδρασε σχετικά νωρίς και εκμεταλλευόμενη ένα λάθος του Ηλία βρήκε ανοικτή την άμυνα μας και ο Αλωνεύτης στο 60′ έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Χωρίς δυνάμεις πλέον και με τον Μαρσίνιο να μην μπορεί να κάνει τη διαφορά θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο Χρύσης και ο Κουτσόπουλος πάλευαν αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού οι αντίπαλοι σταματούσαν με σχετική ευκολία τις προσπάθειες μας. Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσαν να βοηθήσουν αφού ούτε και Χαραλαμπίδης που πέρασε ως 3 η αλλαγή δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Το μοιραίο ήρθε στο 88′ και χωρίς να ανοιχτούμε ιδιαίτερα όταν ο Χριστοφή από δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ο Κωνσταντίνου πρόλαβε του αμυντικούς και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Από την ομάδα μας ο Μιχαήλ ήταν ο κορυφαίος ενώ οι Μοράις και Κουτσόπουλος έδωσαν πολλές δυνάμεις. Προβλημάτισε ο Κοσόφσκι που χάθηκε σε έναν ακόμα καθοριστικό αγώνα, ενώ φάνηκε η αποχή του Πίντο.

ΑΠΟΕΛ
Χιώτης, Ηλία, Κουτσόπουλος, Κόντης, Γκριτσάροφ, Μοράις, Μιχαήλ, Κοσόφσκι, Πίντο, Αλεξάνδρου, Μιροσάβλιεβιτς (33′ Παπαθανασίου)

Δηλώσεις Γιοβάνοβιτς:
«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Στο πρώτο μέρος η Ομόνοια ήταν καλύτερη με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και περισσότερο ουσιαστική. Ήταν σημαντικό που σκοράραμε νωρίς στο δεύτερο μέρος και κυριαρχήσαμε μέχρι και το γκολ που δεχθήκαμε. Δυστυχώς το γκολ μπήκε από δικό μας λάθος και στη συνέχεια το παιχνίδι χάλασε. Έτσι έμελλε να κριθεί στο ένα λάθος που έγινε από τη μεριά μας. Οφείλουμε να παλέψουμε όλους τους αγώνες στα πλέι οφ, αλλά ξέρουμε πια πως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς και η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!