ΑΠΟΕΛ Vs Πάφος 6-0

Το +3 από την Ανόρθωση είναι γεγονός αφού η ομάδα μας έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω. Σε έναν αγώνα όπου όλοι είχαν το μυαλό του στα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στο ΓΣΠ με στόχο να δεχτεί όσο πιο λίγα γκολ μπορούσε. Η επανεμφάνιση των Καρυπίδη και Αλωνεύτη ήταν ένα από τα πολλά θετικά στοιχεία με τον πρώτο να παίρνει θέση βασικού. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκε και ο Χαραλαμπίδης που ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης με τα δυο τέρματα και τις δυο ασίστ που πέτυχε.

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε σοβαρός σε όλο τον αγώνα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές φάσεις και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σκορ μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Το γκολ του Σέρτζιο με δυνατό σουτ στο 15 άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη και το ημίχρονο μας βρήκε μπροστά στο σκορ με 3-0 αφού ακολούθησαν τα τέρματα των Μπέκμαν και Μπιτόν.

Το 4-2-3-1 με τον Μπέκμαν σε ρόλο οργανωτή και τους Μαντούκα – Χαραλαμπίδη στα φτερά λειτούργησε πολύ καλά έτσι η ομάδα μας διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ αφού μόλις στο 46 ο Μπιτόν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Με τον αγώνα να έχει ουσιαστικά κριθεί ο Γιοβάνοβιτς έκανε την πρώτη κίνηση με τον Αλωνεύτη να περνά στη θέση του Μαντούκα.

Ο Χαραλαμπίδης πήρε σειρά στη συνέχεια και με γκολ στο 55 και στο 88 ανέβασε το δείκτη του στο 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα οι Μπουντιμίρ και Σατσίας πήραν χρόνο συμμετοχής.

Συμπερασματικά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως απέναντι στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ έκανε αυτό που έπρεπε. Έξι γκολ και καλή απόδοση έστειλαν το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι για τον καθοριστικό αγώνα με την Ανόρθωση και τα Play offs.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Καρυπίδης, Μπόρδα, Κλουκόφσκι, Τζιόλης (70΄ Σατσιάς), Πίντο, Μπέκμαν (63΄ Μπούντιμιρ), Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (56΄ Αλωνεύτης), Μπιτόν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!